Home » Știri » Știri sociale » Cine sunt de fapt jurații emisiunii SuperStar, transmisă toamna aceasta de Pro TV

Cine sunt de fapt jurații emisiunii SuperStar, transmisă toamna aceasta de Pro TV

Pană Emanuela / 05.09.2021, 08:24
Cine sunt de fapt jurații emisiunii SuperStar, transmisă toamna aceasta de Pro TV

Toamna aceasta aduce o nouă emisiune la Pro TV, „SuperStar“. Formatul, fenomen global, urmărit de peste 500 de milioane de telespectatori din toată lumea. Acest show transformă oameni obișnuiți în superstaruri muzicale, iar România își caută și ea eroii primului sezon. Data oficială a primei ediții se apropie vertiginos, iar juriul a fost ales. După mai bine de trei ani de pauză, cântărețul și compozitorul Marius Moga se întoarce la Pro TV. Mai multe detalii, în continuare.

Cine sunt jurații emisiunii SuperStar

Începând din această toamnă, Pro TV aduce în România un format de televiziune în care oamenii simpli în adevărați artiști. Așadar, toți cei care au curajul necesar de a-și schimba viața și care cutează să creadă că își pot transforma idolii în proprii fani sunt așteptați la preselecțiile celui ce se anunță a fi cel mai tare show muzical. Cel ce va reuși să ajungă până în final va deveni primul SuperStar al României.

Prima ediție a emisiunii „SuperStar“ va debuta vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30 și va continua sâmbătă, de la ora 20:00, însă. Contactați de paginademedia.ro, oficialii Pro TV nu au oferit un răspuns la întrebarea dacă din această toamnă vor da pe post ambele formate muzicale (SuperStar și Vocea României).

În ceea ce privește jurații noii emisiuni, o veste încântătoare pentru fanii „Micului Mozart“ este că, după peste trei ani, Marius Moga se întoarce la Pro TV. Tot la masa juriului va sta și Carla’s Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1, împreună cu Smiley – prezentator „Românii au talent“ şi jurat „Vocea României“ și cântăreața Raluka.

Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic. Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promoveazã artisti fresh“, a scris Marius Moga pe rețelele sociale.

Cei patru jurați sunt pregătiți pentru un spectacol de neratat, iar formatului TV fenomen global stă să înceapă.

Citește și: Ce emisiuni și seriale se văd, din septembrie 2021, la Kanal D. Modificări în grila de toamnă a postului tv

Show-ul va debuta în această toamnă la Pro TV

Fimările pentru „SuperStar“ au început cu ceva vreme în urmă, iar show-ul va fi în grila de toamnă Pro TV. Juriul emisiunii a fost anunțat în urmă cu puțin timp, iar vestea că Marius Moga se întoarce, după ce a fost înlocuit cu Adi Despot, în 2017, din juriul emisiunii „Vocea României“, a fost bine primită de internauți.

Marius Moga revine la Pro TV, la masa juraților SuperStar

Pare-se că pauza i-a prins de minune vedetei, care se întoarce pe micul ecran cu forțe proaspete în descoperirea următorului artist talentat. Fostul iubit al Iuliei Vântur este gata să revină pe TV, cu atât mai mult cu cât îl va avea coleg pe unul dintre bunii săi prieteni, și anume pe Smiley.

După cum spuneam și mai sus, de la masa juriului nu va lipsi nici îndrăgitul și reputatul Carla’s Dreams, atmosfera fiind întregită de Raluka, frumoasa brunetă a lucrat până de curând pentru postul de televiziune rival, ca participantă a show-ului „Te cunosc de undeva“. De altfel, cântăreața este și cea care a câștigat primul sezon Asia Express, tot de la Antena 1.

Pentru ea, emisiunea „SuperStar“ este o provocare, fiind convinsă că munca unui jurat nu este deloc ușoară. În ciuda acestui fapt, Raluka se bucură că are colegi minunați, care îi pot simplifica alegerile.