Home » Știri » Știri sociale » Cine va prezenta emisiunea Prețul cel bun, „reșapată“ de Antena 1, după ce n-a prins la posturile Pro TV și Kanal D

Cine va prezenta emisiunea Prețul cel bun, „reșapată“ de Antena 1, după ce n-a prins la posturile Pro TV și Kanal D

Pană Emanuela / 05.09.2021, 17:00

Primele zile ale lunii septembrie aduc noutăți în grila de toamnă a posturilor TV, iar dacă până acum am vorbit despre noile emisiuni pe care le aduce toamna la Pro TV, haideți să descoperim împreună care sunt show-urile sezonului anunțate de Antena 1. O noutate pentru postul TV este emisiunea „Prețul cel bun“, după formatul „The price is right“, show care a mai fost difuzat în trecut de Pro TV şi Kanal D. Cine va prezenta emisiunea și când va debuta, afli în continuare.

Cine va prezenta emisiunea Prețul cel bun

Noutățile toamnei au fost prezentate de Antena 1, care va aduce în prime-time următoarele emisiuni: „X Factor“, „iUmor“, „Stand-up Revolution“, „Asia Express“, un nou sezon al serialului „Adela“ și „Prețul cel bun“. Postul Intact și-a anunțat show-urile sezonului prin intermediul unui promo care rulează pe post de câteva zile, unde apar

, de asemenea, și show-urile consacrate ale postului din day-time: „Acces Direct“, „Mireasa“ și „Super Neatza“ cu Răzvan și Dani.

Premiera quiz show-ului „Prețul cel bun“ va avea loc luni, 6 septembrie, iar telespectatorii se vor putea bucura de spectacolul plin de energie bună și câștiguri valoroase săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00. La aceeași oră, concurența difuzează emisiunea lui Cabral – quiz-ul „Ce spun românii“.

„Prețul cel bun“ („The Price is Right“) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții se întrec pentru a câștiga premii bănești și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate. Show-ul a mai fost difuzat în trecut de Pro TV și Kanal D. Emisiunea este una dintre cele mai așteptate producții ale acestei toamne, fiind plină de probe care mai de care mai interesante.

Selectați din public, concurenții au misiunea de a licita prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, fără a o depăși. Astfel, în fiecare ediție, jucătorii trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc, printr-o serie de jocuri care stârnesc râsul, probe interactive și faze eliminatorii. La finalul acestora, participanții pot câștiga bani sau obiecte de valoare.

În cazul în care vă întrebați cine prezintă emisiunea, ei bine, vorbim despre două persoane pe care sigur le știți deja și pe care probabil le îndrăgiți. „Cuplul pericol“ al televiziunii format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu ia cu asalt noua emisiune. Ceea ce nu știu, însă, unii din voi este că show-ul va avea și patru co-prezentatori, unul dintre aceștia fiind pentru prima dată în această postură.

Filmăm chiar acum pentru Preţul cel bun, un format original, clasic, dar foarte frumos. E o emisiune în care oamenii câştigă şi sunt tot mai rare genul acesta de show-uri, în care toţi concurenţii au o şansă la premiu. Mă bucur că sunt alături de Liviu, avem o chimie foarte bună, ne ştim foarte bine, ne înţelegem din priviri. Când suntem împreună, atmosfera este garantată, hazul este garantat! Mă bucur că fac parte din acest proiect şi sunt convins că şi cei de acasă se vor bucura alături de noi“, declara Andrei Ștefănescu.

Citește și: Când este la TV emisiunea Marius Tuca Show și unde o mai poți vedea

Detalii despre noul show al toamnei

Cei patru co-prezentatori sunt: Iuliana Luciu, care a mai apărut alături de Andrei Ștefănescu în câteva emisiuni de pe Antena Stars, Ramona Tibrin, Matias Alexandro și Marian Olteanu. Acestea fiind condițiile, platoul va fi cu siguranță foarte animat.

„Prețul cel bun“ este o emisiune prestigioasă, fiind difuzată în Statele Unite ale Americii (SUA), locul unde a fost gândită, de nici mai mult, nici mai puțin de 65 de ani – o performanță pe care nu multe formate de televiziune o ating. Totodată, în ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul, înregistrând un real succes.

În România, licența formatului a fost cumpărată pentru prima dată de Pro TV, emisiunea purtând denumirea „Prețul corect“. Show-ul s-a difuzat în perioada decembrie 1997 şi martie 2000, prezentatori fiind Stelian Nistor şi Constantin Cotimanis. În 2009, emisiunea a fost preluată de Kanal D și a fost difuzată într-un singur an. „Spune-mi prețul“ se numea și era prezentată de Cosmin Cernat.

Quiz show-ul de la Antena 1 foloseşte structura clasică a formatului, participanții concurând pentru a câștiga premii în bani şi produse, aproximând sau ghicind preţul unor produse ce le vor fi prezentate.