Home » Știri » Știri sociale » Mesaje de noapte bună pentru ea – 21 de idei pentru ultimul mesaj din zi

Mesaje de noapte bună pentru ea – 21 de idei pentru ultimul mesaj din zi

Pană Emanuela / 12.02.2021, 20:34

Iubirea este cel mai pur și frumos sentiment în măsură să unească două suflete pentru totdeauna. Dar, pentru că nimeni nu își poate descrie în totalitate sentimentele atunci când este îndrăgostit, am pregătit pentru tine o selecție cu cele mai frumoase mesaje de noapte bună pentru iubita ta, ca ea să adoarmă știind că te gândești numai la ea.

Mesaje de noapte bună pentru ea

Există atâtea ocazii frumoase de care te poți folosi pentru a-i transmite celei mai speciale persoane din viața ta că o iubești, însă credem că gesturile mici, precum o floare sau un mesaj romantic înainte de culcare, sunt mult mai apreciate atunci când nu sunt legate de o dată anume (zi de naștere, Valentine’s Day, Dragobete, etc).

Ele reflectă grija și atenția ta permanentă și cu siguranță nu vor trece neobservate de partenera ta, căci se știe cât de mult iubesc femeile să se simtă importante pentru bărbatul lor.

Așadar, mesajele și urările de noapte bună sunt ideale atunci când vrei ca iubita ta să adoarmă știind că te gândești la ea. Un astfel de mesaj îi poate îndulci somnul și durează doar câteva secunde să îl trimiți. Totodată, el va fi perceput ca o declarație plăcută, caldă și emoționantă, care îi va pune un zâmbet mare pe chip.

Nu mereu avem inspirația necesară pentru a compune mesaje care să reflecte ceea ce gândim și simțim, motiv pentru care am pregătit pentru tine o selecție cu urări de noapte bună deosebite.

Citește și: Mesaje pentru soțul meu – cum să îl suprinzi frumos și să îi arăți iubirea

Cele mai frumoase urări pentru iubita ta

Alege din rândurile de mai jos cel mai potrivit mesaj de noapte bună pentru iubita ta, în care fiecare cuvânt conține bucuria de a iubi și de a fi iubit.

Mesaje de noapte bună. Cele mai frumoase urări de noapte bună
Mesaje de noapte bună. Cele mai frumoase urări de noapte bună

Mesaje de noapte bună pentru iubită

1. Noapte bună și vise cât mai plăcute! Gândurile mele sunt întotdeauna cu tine. Aș vrea să fiu destinul tău, să te îmbrățișez și sărut o viață întreagă și să-ți păzesc somnul cu fidelitate. Închide ochii cât mai curând și ne vom întâlni astăzi în visele noastre.

2. Scumpa mea, iată că s-a încheiat încă o zi. Aș vrea să ai vise bune și pace în somn. Iubirea mea o să te încălzească, iar sărutul îți va da o noapte dulce, astfel încât dimineața să te trezești la fel de fericită precum te-ai culcat.

3. Îți doresc un somn liniștit, frumos ca tine, iar dimineață  te trezești zâmbind de fericire. Vreau  orbești ziua cu zâmbetul tău visezi frumos pe un nor de puf, eu  te sărut și  te îmbrățișez. Noapte bună!

4. Seara a acoperit orașul. E timpul viselor dulci. Și pentru mine este cel mai bun motiv să-ți urez noapte bună. Sper să apărem reciproc în visele noastre.

5. Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, puișor!

6. Scumpete! Fie ca aripile nopții să te îmbrățișeze cu un vis dulce. Bucură-te de paradisul somnului și nu te grăbi să te trezești. Simte-te bine!

7. Am sentimente pline de dragoste și nu le voi mai ascunde. Recunosc, îmi ești dragă! În această noapte, stelele vor străluci mai tare și-ți vor scrie pe bolta cerească cât de mult eu te iubesc!

8. E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la tine! Îți simț lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visam împreună! Vise frumoase!

9. Noaptea te-aș încălzi cu dragostea, căldura și tandrețea mea, dar nu pot… suntem prea departe unul de celălalt. În orice caz, îți urez noapte bună și vise plăcute! Te iubesc, tu ești fericirea mea!

10. Stelele dansează, luna privește peste geam, noaptea acoperă orașul. Somn plăcut să ai, sufletul meu.

11. Am prins un vis în care tu și cu mine suntem împreună pe o insulă magică. Ne topim de la căldura sentimentelor pasionale, eu vreau să te sărut… Dar… m-am trezit îndată! Numai tu poți ști continuarea visului.

12. Sunt departe de tine, dar vreau să-ți spun despre dragostea mea anume acum – când cerul e frumos înstelat. Imaginează-ți cum vin, cum mă culc liniștit pe pernă și-ți șoptesc la ureche: „Te iubesc!“.

13. Te cuprind cu multă căldură și-ți transmit sărutări care te vor arde ca focul. Până în zori să mă visezi și să mă iubești fierbinte!

14. În această noapte liniștită, stelele dansează pe cer. Printre ele, este o stea deosebită – cea mai strălucitoare, căreia îi trimit acum mesajul meu. Fie ca noaptea să-ți dăruiască un mic cadou: vise dulci. Te iubesc!

15. Vezi cât de seducătoare sunt pernele și păturile moi? Și vezi că ceasul ne sugerează că este timpul de culcare? Adormi în liniște, fericirea mea, bucură-te de vise plăcute.

16. La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește. E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.

17. Visul este prețios, iar tu meriți un million de vise frumoase! Lasă noaptea să te acopere cu tăcere și să te ducă în țara viselor și clipelor magice. Dormi bine, odihnește-te, iar dragostea mea te va păzi și te va însoți în plimbările nocturne. Bucură-te de călătoria prin vise, odihnă confortabilă, somn bun!

18. Dacă ar fi fost în puterea mea să colectez cele mai pasionale nopți, cele mai frumoase vise, cele mai tandre dimineți și să ți le dau – aș fi făcut-o cu cea mai mare plăcere!  Dar nu pot decât să-ți doresc toate astea și sper că dorința mea se va împlini.

19. Nu mă pot uita în visele tale, sunt mereu gelos pe ele! Noapte bună, frumoasa mea!

20. Noaptea ne captivează prin tăcerea sa. Mi-aș dori să fiu acum cu tine, să tăcem în doi. Să urmărim cum seara rătăcește din nou pe străzile noastre. Să ne sărutăm. Să închidem pleoapele și să ne visăm.

21. Ai luat în stăpânire sufletul și corpul meu. Fie ca această noapte să-ți aducă vise blânde. Dormi, draga mea, și visează la o țară magică, unde suntem împreună cu tine și nu ne vom despărți niciodată!