Home » Știri » Știri sociale » Mesaje pentru cea mai bună prietenă – 5 idei pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine

Mesaje pentru cea mai bună prietenă – 5 idei pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine

Pană Emanuela / 15.10.2020, 14:01

Cea mai bună prietenă este acea persoană pe care o suni în miez de noapte pentru că știi că îți va răspunde și îți va oferi mereu cele mai bune sfaturi, cea care știe exact cum te simți din felul în care îi scrii pe WhatsApp, cea care te susține necondiționat, cu care poți vorbi orice și în care poți avea încredere totală. Acest material este dedicat ființei care îți pune zâmbetul pe buze cu glumele ei copilărești și fără de care poverile ar fi mult mai greu de suportat. Pentru toate acestea și pentru multe altele merită să-i mulțumești. Dacă nu știi cum să o faci, lasă-te inspirat de rândurile de mai jos.

Mesaje pentru cea mai bună prietenă

Există un proverb care spune că „prietenia este mâna care îți șterge lacrima atunci când viața te doare“. Trebuie să recunoaștem că viața noastră ar fi fadă fără acele ființe speciale care ne cunosc atât de bine, ne știu cele mai mari și mai întunecate secretele și ne sunt alături mereu, fără să ne judece sau să ne critice. Lor le datorăm faptul că am înțeles adevăratul sens al cuvântului loialitate și tot către ele se îndreaptă recunoștința noastră. Dacă și tu ai o cea mai bună preietenă, nu ezita să îi faci ziua mai frumoasă.

1. Pentru tu cunoști cel mai bine, pentru tu îmi ești mereu alături, pentru tu știi de ce am nevoie și mai ales când am nevoie, pentru tu știi mi fii prietenă, pentru toate acestea îți mulțumesc!

2. Unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea a fost când te-am întâlnit pe tine, dragă prietenă. Fii sigură  nu îl voi uita niciodată!

3. De când ai intrat în viața mea, miai oferit multe momente de bucurie. Pentru fiecare clipă în care m-ai făcut râd, m-ai iertat și m-ai încurajat eu iți mulțumesc!

4. Cea mai bună prietenă este acea persoană cu care poți împarți o bancă fară schimbi vreun cuvânt în tot acest timp, alaturi de care doar privești peisajul, ca mai apoi te desparți de ea cu sentimentul ai avut cea mai bună conversație din viață ta. Nu am nevoie de cuvinte pentru a descrie ceea ce simt atunci când îmi ești alaturi, prietenă dragă.

5. Prietenia ta îmi amintește de una dintre bucuriile vieții: iubirea necondiționată pe care mi-o porți chiar și atunci când greșesc.

6. Știi care este definiția unei prietenii adevărate pentru mine? Persoana ta. O prietenă bună este atentă, știe observe atunci când ți-e greu, este acolo unde și când ai nevoie. Este iubitoare, știe mângâie, știe se comporte frumos, are capacitatea iubesca necondiționat, va avea întotdeauna ușa deschisa pentru tine și va fi gata te primească cu acea dragoste curată care izvorăște din inimă. Exact cineva ca tine.

7. Datorită ție, dragă prietenă, am devenit o persoană mai bună. Sfaturile tale mi-au luminat calea cu înțelepciunea lor atunci când aflam într-un impas.

8. Prietenii buni se sună mereu. Prietenii apropiați se văd mereu. Iar prietenii adevărați sunt mereu împreună, chiar și când nu sunt unul lângă celalalt. Pe noi două, prietenă dragă, ne unește eternitatea!

9. Când am plâns, miai alinat suferința și miai șters lacrimile de pe obraz, iar când am râs ai fost ecoul râsului meu. Când mi-am pierdut speranța ai fost alături de mine și m-ai sprijinit, iar când am urcat pe culmile succesului tu ai fost cea care mi-a dat aripi. Când rătăceam debusolată, neștiind pe ce cale apuc, tu miai luminat calea. Cum putea vreodată ți mulțumesc pentru toate acestea? Încă o viață de- avea, tot nu mi-ar fi de ajuns ți întorc bunătatea. Îți mulțumesc exiști și ești prietena mea.

10. În fiecare zi uimești cu bunătatea și cu loialitatea ta, arătându-mi viața poate fi întradevăr frumoasă și întărindu-mi speranța  oamenii se pot schimba în bine.

Citește și: Mesaje pentru iubită – 64 de idei pline de romantism și umor

5 idei pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru tine

1. Fă-i un tricou personalizat care să-i amintească de lucrurile cu adevărat importante în viață.

Ai putea să imprimi pe un tricou alb un citat sau un gând după care știi că ea se ghidează în viață, ca de exemplu: „Carpe diem“, „Fericirea e o alegere“ sau chiar un mesaj amuzant cum ar fi: „Zâmbește cât încă ai dinți“.

Spune-i prietenei tale cât de mult înseamnă pentru tine
Spune-i prietenei tale cât de mult înseamnă pentru tine

2. Cumpără-i o carte pe care știi că își dorește de mult să o citească, dar încă nu o are în bibliotecă.

Fie că preferă romanele siropoase, pe cele polițiste sau cărțile noire, cumpără-i volumul pe care știi că l-ar lectura cu plăcere și nu uita să-i scrii un mesaj frumos pe ea.

3. Oferă-i un borcan plin cu bilețele pe care ai scris motivele pentru care îi ești recunoscătoare.

Umple un borcan cu bilețele colorate pe care să notezi toate lucrurile care fac prietenia voastră una specială și mulțumește-i pentru ele.

4. Cumpără două căni și roag-o să promită că nu va servi pe nimeni din cealaltă cană înafară de tine.

Ai putea să-i oferi două căni pe care să scrie „best friends“, „bff“ ori „besties“, cu mențiune că pe cea de-a doua trebuie să o păstreze pentru ocaziile în care vă beți ceaiul sau cefeaua împreună.

5. Oferă-i rujul acela la care visează de ceva vreme și care va arăta spectaculos pe buzele ei.

E greu de crezut că mai există fată care să nu se bucure când primește un ruj, mai ales dacă nuanța este pe placul ei și o avantajează.