Mesaje, SMS-uri și urări virtuale de Sfânta Maria. Felicitări de la mulți ani pentru toți apropiații în imagini. FOTO

de:
14 08. 2021, 17:43

De Sfânta Maria, una dintre cele mai importante sărbători bisericești, peste 2,2 milioane de români își sărbătoresc onomastica. Dintre aceștia, aproximativ 1,8 milioane sunt femei – aproximativ 1.400.000 se numesc Maria, aproximativ 270.000, Mariana, și în jur de 51.000 poartă numele de Marinela. Dacă și tu ai prieteni care poartă numele de Maria, Marian sau alte derivate ale acestora, nu uita să le faci o urare frumoasă. Am făcut pentru tine o selecție cu cele mai frumoase mesaje, urări și imagini, care sigur îi vor impresiona pe cei dragi.

Mesaje, SMS-uri și urări virtuale de Sfânta Maria

Nu știi ce urări să le transmiți celor apropiați (familie, rude, prieteni, iubit/ă, cunoștințe, colegi de muncă), care poartă numele Fecioarei Maria? Am pregătit pentru tine câteva idei de urări, mesaje, SMS-uri și felicitări, pentru cei care poartă numele de Maria, Marinela, Mărioara, Mariana, Marilena, Măriuca, Marian, Marinel, Marinică.

Fie că vei alege un mesaj cu conținut religios, plin de semnificații creștine, sau un mesaj de recunoștință, cu siguranță destinatarul se va bucura să-l primească.

1. Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porți. Mulțumesc că mă călăuzești și că ai grijă de mine! La mulți ani!

2. Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață sa ierți, sa fii mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

3. Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

4. Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii si să îți lumineze calea în viață.

5. De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu să te călăuzească în tot ceea ce faci. La mulți ani!

6. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani!

7. Precum Maria, Maica Domnului, a învins tristețea și lacrimile, tot așa îți doresc să răzbați și tu din furtuna greutăților. La mulți ani!

8. În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

9. Să ai o zi frumoasă și să te bucuri de numele pe care îl porți. Să fii fericită, iubită și bucuroasă. La mulți ani de Sfântă Maria!

10. Dragă Maria, îngerii să-ți călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani!

11. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

12. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

13. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

14. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioara Maria al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucură de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

15. Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!

16. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

17. Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La mulți ani, iubitule/iubito!

18. Toate cele bune de ziua ta! La mulți ani, Maria! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață!

19. O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplarile frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

20. Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodata ziua de nume. La multi ani!

Citește și: 10 cele mai frumoase nume de femei și mesajul profund pe care îl conțin. Ce semnifică de fapt Maria, Elena, Gabriela sau Laura

Felicitări de la mulți ani pentru toți apropiații. FOTO

În continuare, am selectat pentru tine și câteva fotografii deosebite pe care le poți trimite pe Facebook, WhatsApp ori Instagram celor care își sărbătoresc astăzi ziua de nume.

La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO
La mulți ani de Sfânta Maria! FOTO