Home » Life & Style » Horoscop » Zodii cu ghinion în 2021 – orice ar face, nu le merge deloc bine

Zodii cu ghinion în 2021 – orice ar face, nu le merge deloc bine

Pană Emanuela / 29.12.2020, 08:31

Anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lume, astfel că fiecare dintre noi sperăm ca zilele calendarului 2021 să vină cu mai puține dificultăți și cu mai multe momente frumoase. Din păcate, însă, unii dintre nativi nu vor avea parte de o aliniere corectă a astrelor, astfel că vor reuși cu greu să-și ducă planurile la bun sfârșit. Află dacă și zodia ta se află pe listă.

Zodii cu ghinion în 2021

După un 2020 greu, anul 2021 va fi ceva mai bun pentru unele zodii, astfel că se vor bucura de succese pe plan sentimental, personal și profesional. Totuși, noul an nu aduce vești bune pentru toții nativii horoscopului, astfel că unii vor avea parte de ghinion pe anumite planuri ale vieții lor. Totuși, nu vă deziluzionați căci, cu răbdare, veți ajunge la liman mai încrezători și mai puternici. Ține doar de voi să priviți partea plină a paharului!

Așadar, unele semne din zodiac vor încerca din răsputeri să-ți atingă obiectivele pentru 2021, ghinionul stând parcă pe urmele lor. Planurile le vor fi date peste cap de orice detaliu mic și aparent nesemnificativ. Pentru unii, problemele de familie vor fi inevitabile din cauza programului încărcat de la muncă, alții vor fi nevoiți să se mute departe de cei dragi, iar anumiți nativi vor avea parte de suișuri și coborâșuri în carieră.

Drept urmare, anul 2021 le rezervă multe surprize neplăcute unor zodii. Așadar, zodiile cu ghinion în 2021 sunt: Taur, Rac, Leu, Vărsător.

Citește și: Horoscop 2021. Ce zodii se îmbogățesc în 2021

Orice ar face, problemele se țin scai

După un an care are a adus după sine distanțarea socială, purtarea măștilor chirurgicale chiar și în spații deschise, reguli noi și restricții impuse prin ordonanțe militare la care mulți le-au pierdut numărul, dar și pierderi economice importante, pare-se că zilele lui 2021 nu vor veni cu prea multe lucruri pozitive pentru unii nativi. Iată cum va decurge noul an pentru cele mai ghinioniste zodii.

Taurii vor avea parte de ghinion în 2021
Taurii vor avea parte de ghinion în 2021

Taur 

Taurii fac parte din categoria zodiilor urmărite de ghinion în anul în care urmează să intrăm în curând. Planurile lor vor fi zădărnicite de orice lucru mic, iar problemele cele mai mari vor apărea la locul de muncă. Unii nativi riscă să rămână fără job în 2021, iar găsirea unui nou post va fi un lucru destul de dificil. Totuși, dacă chiar își doresc să ajungă acolo unde și-au propus nu trebuie să dispere, ci să depună mai mult efort. Dacă și tu te-ai născut sub acest semn zodiacal, încearcă să nu refuzi ajutorul celor din jur, chiar dacă ești prea mândru să faci asta. Vei vedea că este spre binele tău.

Rac

Nativii zodiei Rac vor fi puși într-o situație delicată în anul 2021. Cineva drag s-ar putea îmbolnăvi, iar tu vei fi cel care va avea grijă de el. Această situație te va stresa foarte mult, mai ales când lucrurile se vor agrava. Din această cauză vei fi nevoit să renunți la anumite planuri, activități sau vacanțe și chiar la beneficii în care ți-ai pus multe speranțe. Toate acestea pentru a-i fi alături persoanei apropiate în cele mai negre momente din viața ei. După cum spune și zicala „Să fii om e lucru mare“, vei vedea că la final, după ce toate se vor fi încheiat, o să ai parte de o satisfacție uriașă.

Leu

Nici Leii nu vor avea un an excelent. Nici pe departe, am putea zice. Ei vor suferi, în mare parte, din dragoste. Persoana iubită le-ar putea face o surpriză mai puțin plăcută, lucru vare îi va destabiliza emoțional, pentru că niciodată nu au luat în calcul o astfel de trădare. De asemenea, chiar nativii acestei zodii pot fi cei care calcă strâmb și distrug o frumoasă poveste de dragoste, care ar fi putut dura mult și bine dacă nu interveneau astfel de probleme. Pentru acești nativi, despărțirea și divorțul vor fi inevitabile în Noul An. Ce vă rămâne de făcut este să vă adunați gândurile, să învățați din greșeli și să mergeți mai departe.

Vărsător

Ultimii dar nu cei din urmă, nativii zodiei Vărsător trebuie să se pregătească pentru ce e mai rău. Astrele spun că zilele lui 2021 nu le vor aduce prea multe bucurii. Aceștia vor fi nevoiți să depună mai mult efort decât în mod obișnuit pentru a obține ceea ce își doresc și, de cele mai multe ori, nu vor putea duce la bun sfârșit planurile pe care și le-au făcut cu atâta speranță. De asemenea, oameni din anturajul acestor nativi vor încerca să îi traga în jos și nu se vor opri până ce nu îi vor vedea la pământ. Așadar, fie că este vorba de iubire, bani sau carieră, Vărsătorii vor întâmpina probleme mari.