Home » Știri » Tânăra care s-a căsătorit cu un cuțit. Motivul este halucinant

Tânăra care s-a căsătorit cu un cuțit. Motivul este halucinant

Cojocaru Cristian / 21.01.2022, 14:48
Tânăra care s-a căsătorit cu un cuțit. Motivul este halucinant

După ce a fost lăsată baltă de mire la altar, o tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un cuțit de ceremonie. Povestea a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, multă lume fiind uimită de acest lucru. Este vorba despre un ritual străvechi al religiei de care fata aparține, unul respectat cu strictețe. Descoperă mai multe detalii despre acest caz.

O tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un cuțit

O mireasă de 22 de ani din Bali a fost lăsată baltă de viitor soț chiar la altar, fiind nevoită să se căsătorească cu un cuțit de ceremonie. Cunoscut sub numele de keris, acesta este parte a unui obicei hindus care ajută la îndepărtarea umilinței familiei, în cazul în care mirele lipsește de la nuntă

Cu toate că Ni Putu Melina era însărcinată, mirele a ratat data nunții din 12 ianuarie, după ce a fost nevoit să ia această decizie cu numai două zile înainte. Familia lui s-a răzgândit în ultimul moment și nu a mai dorit ca el să se mute cu mireasa și familia ei. De asemenea, i-a interzis mirelui să mai aibă orice fel de relație cu tânăra și cu familia acesteia.

Mirele și-a declarat dragostea pentru ea

În ciuda deciziei familiei lui, mirele și-ar fi declarat dragostea față de tânăra care urmează să îl facă tată pentru prima dată, spunând că ar trebui să fugă pentru a fi împreună. Dar familia fetei nu a fost de acord, sfătuindu-l să nu ia decizii pripite. Astfel, aceștia au ales să apeleze la acest ritual simbolic bizar.

Ni Putu Melina, tânăra care s-a căsătorit cu un cuțit
Ni Putu Melina, tânăra care s-a căsătorit cu un cuțit

Se crede că pumnalul, care semnifică bărbăția, poate fi considerat un înlocuitor al mirilor care nu pot participa la nuntă, chiar și în cazul în care bărbatul moare înainte de marele eveniment sau în alte circumstanțe excepționale.

Melina va rămâne mamă singură chiar și după această căsătorie

Familia Melinei a spus că fiica lor trebuie să continue cu nunta pentru a fi siguri că bebelușul nu va fi văzut ca un fiu nelegitim, atunci când se va naște. Dar, potrivit Registrului Populației și Registrului Civil al Regenței Gianyar, în ciuda căsătoriei simbolice, conform documentelor oficiale ale Melinei, aceasta va fi „mamă singură” a copilului său, deoarece nu este căsătorită legal.

De atunci, nunta a devenit virală pe TikTok, familia ei declarând că nu contează că devastarea Melinei a fost împărtășită în lung și în lat în Indonezia.

Discuții despre acest eveniment au avut loc peste tot în Indonezia, nunta devenind virală chiar și pe TikTok. Familia Melinei a spus că nu contează că devastarea Melinei a fost împărtășită în lung și în lat în toată țara, tatăl ei, Ketut Suvarnita, declarând că au dorit ca acest lucru să fie o lecție pentru toate fetele care doresc să se căsătorească.  În acest moment nu se știe dacă Melina mai are o relație cu tatăl copilului său.