Home » Știri » FOTO Traian Băsescu: fugarul Sebastian Ghiță ne-a introdus într-un serial halucinant

FOTO Traian Băsescu: fugarul Sebastian Ghiță ne-a introdus într-un serial halucinant

Sebastian Rotaru / 06.01.2017, 11:25
FOTO Traian Băsescu: fugarul Sebastian Ghiță ne-a introdus într-un serial halucinant

Liderul PMP, Traian Băsescu, a reacționat, pe pagina sa de Facbook, în urma ultimelor dezvăluri făcute de Sebastian Ghiță, dat dispărut din luna decembrie.

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, afirmă că „are conştiinţa împăcată că a avertizat asupra derapajelor DNA încă din 2015” și îș începe postarea prin „Din seralul


„Din serialul „Ghiţă face dreptate

Fugarul Sebastian Ghiţă ne-a introdus într-un serial halucinant din care aflăm inclusiv faptul că generalul Coldea l-ar fi şantajat pe Victor Ponta pentru propunerea doamnei Kovesi în funcţia de procuror şef DNA (o propunere pe care eu am dorit-o).

Dacă ne luăm după practicile instaurate de Laura Codruţa Koveşi în DNA, începând cu anul 2015, o simplă delaţiune a unui inculpat – cum este Sebastian Ghiţă – ar fi suficientă pentru ca parchetul să procedeze la reţinere, încătuşare şi apoi să ceară arestarea celui vizat de delaţiune.

Oare cum ar fi dacă şi în acest caz s-ar aplica aceleaşi practici, iar şantajistul şi beneficiarul şantajului ar fi încătuşaţi şi băgaţi la beci până recunosc ceea ce nu au făcut? Ce zici Codruţa, ce zici Florine?

Oricum, printre altele, lipsa de măsură, justiţia spectacol, nerespectarea drepturilor fundamentale, accentuate în anii 2015 şi 2016 au avut o contribuţie importantă la pierderea dramatică a alegerilor de către cei care v-au susţinut.

Încă nu îndrăznesc să evaluez efectele legislative care urmează, faţă de modului în care voi aţi făcut o justiţie orientată spre arestări şi distrugere de firme şi nu pe recuperarea banilor furaţi.

Măcar am conştiinţa împăcată că asupra efectelor derapajelor DNA am avertizat încă din 2015”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.