Home » Știri » Tunsori pentru păr scurt la femei de peste 45 de ani. 5 idei

Tunsori pentru păr scurt la femei de peste 45 de ani. 5 idei

Pană Emanuela / 25.10.2020, 15:41
Tunsori pentru păr scurt la femei de peste 45 de ani. 5 idei

Înaintarea în vârstă nu este un motiv bun pentru a uita de modă, pentru a nu mai fi cochete și aranjate sau pentru a renunța la stilul vestimentar care v-a plăcut dintotdeauna. În schimb, poate fi privită ca drept o nouă etapă, în care puteți încerca, de ce nu, ceva inedit. În acest sens, ideile de tunsori scurte sunt considerate de mulți stiliști cea mai bună opțiune pentru transformarea și întreținerea imaginii. Dacă vreți să faceți o schimbare, atunci începeți cu părul.

Tunsori pentru păr scurt

O femeie trebuie să se simtă frumoasă indiferent de vârstă, motiv pentru care, dacă vă uitați în oglindă și simțiți nevoia de o schimbare, nu ezitați să puneți mâna pe telefon și să faceți o programare la salon. Dacă v-a consacrat o anumită tunsoare sau dacă ați purtat mereu părul prins într-o coadă de cal, acum aveți ocazia să demonstrați că sunteți o adevărată divă, una care merită toată admirația celor din jur.

Aproape că a devenit o regulă nescrisă ca atunci când ești tânăr să te coafezi în raport cu propriul tău stil, optând pentru ceva ce ți se pare că te reprezintă, iar pe măsură ce înaintezi în vârstă să rămâi blocată într-o anumită rutină. Ce-ați spune, totuși, de o schimbare?

Până la vârsta de 45 de ani ați ajuns să vă cunoașteți îndeajuns de bine pentru a ști ce fel de persoană sunteți, deci nu mai este nevoie să explorați. Coafurile indicate pentru această vârstă sunt, în general, mai clasice și mai elegante, dar dacă sunteți o persoană mai extravagantă de fel, puteți alege ceva mai ciudat, în sensul bun, sau jucăuș. Cerul este limita pentru stilurile pe care le puteți aduce în viața dvs. Totuși, țineți cont că o tunsoare aleasă incorect poate adăuga câțiva ani în plus.

Citește și: De ce cade părul. Procesul explicat pas cu pas de un cunoscut hairstylist. Unde greșim de fapt

5 idei pentru femeile de peste 45 de ani

Iată câteva idei potrivite de tunsori pe părul scurt pentru femeile de peste 45 de ani.

1. Pixie sau garcon

Femeile trecute de prima tinerețe ar putea să opteze pentru tunsori scurte ca pixie sau garcon. Pe lângă faptul că vă ajută să păstrați un aer extrem de elegant, aceste tunsori au avantajul de a vă îngriji părul mult mai ușor. Un aspect important când vine vorba de tunsorile pe părul scurt este ca acestea să respecte principiul volumului, mai ales dacă forma feței este departe de a avea proporții de referință. Cu sau fără breton, tunsorile pixie și garcon arată grozav.

Tunsoare pixie

2. Bob îngrijit

Tunsoarea bob este potrivită pentru orice tip de față și poate fi făcută atât pe părul drept, cât și pe cel creț. Chiar dacă părul este mai rar, acest stil are un efect fulminant. Bobul bine îngrijit, cu formă pătrată, este creat cu tăietură scurtă în partea din spate a capului și cu prelungiri treptate, care ajung la linia urechilor sau a pomeților. Această tunsoare este completată favorabil de un breton, care poate fi gros, mediu sau lung.

Tunsori bob

3. Scurt și dulce

Dacă pentru dvs. nu reprezintă o adevărată plăcere să stați în fața oglinzii un timp îndelungat pentru a vă aranja podoaba capilară, atunci cu siguranță vă avantajează părul scurt. De altfel, în ultimul timp sunt foarte actuale tunsorile simple și culoarea naturală a părului, așa că puteți încerca o ceva asemănător cu ce vedeți în imaginea de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Tunsori în scări

Tunsoarea în scări pentru păr scurt se face printr-o tehnică destul de simplă, dar originală, și poate face minuni. Această tunsoare este considerată o alegere reușită, pentru că are capacitatea de a face buclele mai voluminoase, oferindu-le un aspect mai plin. Important este să se potrivească tipului feței.

Tunsoare în scări

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Tunsori pentru felei curajoase

În cazul în care normalul este prea plictisitor pentru dvs., puteți încerca o tunsoare mai extravagantă. Probabil ați auzit expresia „părul și unghiile cresc“, așa că dacă nu veți fi mulțumită 100%, nu va trebui să așteptați prea mult timp pentru a încerca altceva.