Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 26 septembrie

de:
26 09. 2021, 14:05

În această toamnă, a început sezonul al patrulea a uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni de la Antena 1, Asia Express. Show-ul revine astăzi, 26 septembrie, cu o nouă ediție, în care concurenții vor trece prin noi provocări. Vezi Live Stream Online emisiunea Asia Express, din 26 septembrie pe Antena 1.

Ediția din 26 septembrie Asia Express pe Antena 1

O nouă ediție a emisiunii ”Asia Express” va fi difuzată duminică seară, de la 20:00. Toate cele nouă echipe își vor continuă aventura pe ”Drumul Împăraților”, în a doua etapă din Turcia. În această ediție, concurenții vor experimenta cultura turcească, iar prima probă din această seară îi va aduce în băile turcești (cunoscute în lumea orientale ca ”hammam”).

Cu toate că aceste băi sunt făcute pentru relaxare, concurenții vor fi nevoiți să intre într-o cursă contracronometru pentru a găsi indiciul ascuns într-un săpun. Așadar, coechipierii se vor spăla rând pe rând pentru a găsi mesajul foarte important al Irinei Fodor.

Ei bine, se pare că temperaturile ridicate din băile turcești nu sunt ușor suportate de toată lumea: ”Connect-R nu se simțea prea bine acolo unde eram, a început să îl ia cu amețeală, mi-a spus că se simte rău din cauza căldurii”, a mărturisit Shift. Ce se va întâmpla în continuare și cum se vor descurca cei doi, puteți afla diseară, în noua ediție Asia Express, începând de la ora 20:00.

Asia Express continuă Duminică, 26 septembrie

„Dacă eram singur nu terminam proba. Se agita! Îmi era frică să nu ridice vreun picior să mă arunce pe jos!”, va spune Francesco la un moment dat. Tot în această etapă, concurenții vor fi nevoiți să aibă grijă de câte o cămilă. Adică să o hrănească, să o împodobească, iar mai apoi să mănânce preparatele pregătite de crescătorii acesteia.

La turci, laptele și brânza de cămilă sunt considerate produse excepționale, așadar, concurenții vor trece printr-o provocare gastronomică. Se pare că aceasta îi va scoate din zona lor de confort.

”Părea prea frumos să ne ofere doar o tartă și un pahar de lapte. Gustul era ca fix ca mirosul. Mirosea tot a cămilă!”, vor spune concurenții.

Ediția din 26 septembrie Asia Express pe Antena 1

Se pare că pandemia de coronavirus a complicat lucrurile în timpul filmărilor pentru acest sezon, mai ales din cauza faptului că vedetele au fost nevoite să își găsească un mijloc de transport.

”Turcia e în lockdown în weekend. Nu era nicio mașină pe drum. Iar cei care sunt pe drum nu au voie să meargă pe distanțe lungi”.

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1

Cum se vor descurca vedetele în această ediție pe Drumul Împăraților, veți putea afla diseară, de la 20:00, pe postul de televiziune Antena 1 sau live stream online pe site-ul antenaplay.ro.

Cele nouă echipe care au pornit în aventura de pe Drumul Împăraților, în acest sezon al emisiunii Asia Express sunt: Connect-R și Shift, Alexandra Ungureanu alături de mama sa, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Lorelei și Zarug, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.