Home » Știri » Viscolul a făcut ravagii în București; tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini sau pe drum, acoperişuri desprinse

Viscolul a făcut ravagii în București; tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini sau pe drum, acoperişuri desprinse

Sebastian Rotaru / 06.01.2017, 11:17
Viscolul a făcut ravagii în București; tramvaie blocate, copaci căzuţi pe maşini sau pe drum, acoperişuri desprinse

Viscolul a făcut ravagii în București, iar mai multe tramvaie sunt blocate, din cauza defecțiunilor, câţiva copaci au fost doborâţi de viscol şi au căzut pe maşini sau pe drum, iar vântul puternic a desprins acoperişuri de pe case şi blocuri.

Aproximativ zece tramvaie au rămas blocate pe linie, în zona Dristor, pe sensul spre staţia Policolor, din cauza unei defecţiuni la un tramvai, echipele de intervenţie încearcă să tracteze tramvaiele cu mașini.

Pe Bulevardul 1 Decembrie a fost blocată circulaţia tramvaielor 14, pâna la capătul de linie Faur, din cauza unui tramvai defect.

Şi tramvaiele liniei 27 au fost blocate pe Bulevardul Camil Ressu, zona Piaţa Râmnicu Sărat, pe sensul spre staţia Complex RATB Titan, tot din cauza unui tramvai defect.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov, trei copaci au fost doborâţi de viscol, dintre care unul a căzut pe o maşină parcată pe Şoseaua Colentina nr. 62, iar un altul a căzut pe drum, pe Calea Moşilor.

De asemenea, din cauza viscolului bucăți din acoperiș au căzut pe o altă locuinţă, pe strada Sarafineşti nr. 11, iar o bucată de tablă a fost desprinsă de pe un bloc, pe strada Filibiu 2.

Reiterăm că meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru Bucureşti şi alte 11 judeţe din sud-estul ţării, valabil vineri între orele 02:00 – 18:00, şi cod galben pentru alte 15 judeţe, care intră în vigoare joi, la ora 22:00, fiind valabil până vineri, ora 20:00.