Home » Știri » Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Manolică Anca / 20.10.2020, 15:22
Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Cu siguranță, ai fost tentat, măcar o dată, să te informezi despre compatibilitatea dintre zodia ta și cea a parteerului tău. Iată acele zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop.

Zodii care se potrivesc în pat

Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai bune combinații dintre zodii și care dintre ele se potrivesc cel mai bine în dormitor.

Berbec: Impulsiv şi dominant, dorește mereu să ia inițiativa în pat. Motto-ul lui este „oriunde, oricând” şi preferă să sară preludiu și detalii romantice. Nativul din berbec își dorește ca partenerul să fie dispusă să încerce mereu lucruri și locuri noi, evitând, astfel, plictiseala.

Se potrivește cu: Leu, Săgetător, Balanţă, Vărsător, Gemeni.

Taur: Senzualitatea și romantismul sunt caracteristicile de bază ale acestei zodii. Preferă relațiile serioase și de lungă durată și are nevoie de ceva timp pentru a descoperi poziţiile favorite alături de partener. Cu siguranță, acesta va beneficia de toată atenția și grija lui.

Se potrivește cu: Fecioară, Capricorn, Scorpion, Peşti, Rac

Gemeni: Nativul are două fețe chiar și în pat. Îi place să fie când dominant, când submisiv şi este atras de comunicarea în timpul partidei sexuale, folosind un limbaj excitant. Pe lângă acestea, nativul din gemeni este atras practicarea diferitelor jocuri în timpul actului sexual.

Se potrivește cu: Balanţă, Vărsător, Săgetător, Leu, Berbec

Rac: Îi place să le facă pe plac celor dragi, iar acest lucru este evident și în pat. Se dăruieşte şi se implică cu toată fiinţa lui, în special emoţional. Nativul dorește, la rândul lui, multă dragoste și atenție, optând pentru un partener dominant, dar deopotrivă afectuos.

Se potrivește cu: Scorpion, Peşti, Capricorn, Fecioară, Taur

Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop
Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Leu: Îi place puterea și va domina mereu. Puternic, energetic, dar şi afectuos, Leului îi place să dea tonul în pat şi adoră jocurile în care partenerul se supune sexual. Adevărat rege al zodiacului, acest nativ are o reputaţie bună şi în pat și tare îi mai place să fie lăudat pentru performanțele sale!

Se potrivește cu: Berbec, Săgetător, Vărsător, Balanţă, Gemeni.

Fecioară: Perfecționist și critic peste măsură, acest nativ preferă să ducă sexul la un nivel superior pentru a simţi o plăcere reală. Fecioara este extrem de senzitivă, iar mintea ei, pe măsură de perceptivă.

Se potrivește cu: Taur, Capricorn, Peşti, Scorpion, Rac

Balanţă: Comportamentul din dormitor va fi mereu diferit față de personalitatea afișată în public. Dacă este dominant în exterior, va fi supus în dormitor şi invers. În plus, nativul apelează mereu la jocurile sexuale, intrând uşor în rolul asistentei sexy sau al poliţistului sever, după caz. Nu își dorește o atmosfera clasică și foarte romantică.

Se potrivește cu: Gemeni, Vărsător, Berbec, Săgetător, Leu

Scorpion: Iubeşte puterea la fel de mult precum sexul, iar combinația dintre cele două este idealul lui. Fanteziile sexuale îi ghidează şi viaţa sexuală, Scorpionul adorând joculeţele ce implică cătuşe, bice şi alte jucării folosite în scopul plăcerii ambilor parteneri. Tot ceea ce oferă, el așteaptă să i se întoarcă.

Se potrivește cu: Peşti, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn

Săgetător: Iubește lucrurile fine, de aceea sexul trebuie să fie mixat cu o lenjerie de calitate, lumânări parfumate şi scumpe şi orice îl va face să se simtă bogat şi răsfăţat. Adoră ideea de natură și ar opta oricând pentru o partidă de sex în aer liber, în timpul unei excursii cu cortul sau pe o plajă pustie.

Se potrivește cu: Berbec, Leu, Vărsător, Balanţă, Gemeni

Capricorn: „Obsedat” de control, acesta va dori tot timpul să dormine în dormitor. Latura lui sălbatică va face ca partida să fie una plină de momente excitante.

Se potrivește cu: Fecioară, Taur, Rac, Peşti, Scorpion

Vărsător: Curios și dornic de a descoperi cât mai multe lucruri, nativul este dornic de aventuri extreme. Nu spune nu niciodată jucăriilor, partidelor în public și oricărui lucru ieșit din comun, pline de adrenalină. Dacă ai un partener Vărsător, mărturiseşte-i cele mai intime fantezii ale tale și, sigur, le va pune în aplicare.

Se potrivește cu: Gemeni, Balanţă, Leu, Săgetător, Berbec

Peşti: Este un nativ plin de imaginație, pe care o folosește și în dormitor. Adoră tot ceea ce vine la pachet cu actul sexual: muzică şi o lumină potrivită, lenjeria fină şi, tot felul de costume fanteziste. Pentru acest nativ, sexul este ca o artă şi necesită răbdare şi mângâieri atente. Și așteptarea chiar merită!

Se potrivește cu: Scorpion, Rac, Fecioară, Capricorn, Taur

Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Iată care sunt cele mai tari combinații dintre zodii în ceea ce privește relațiile sexuale:

Femeia SCORPION cu Bărbatul TAUR

Combinația este una extrem de puternică și se lasă cu scântei în dormitor. Femeia scorpion și bărbatul taur vor avea o relație de invidiat. Ca în natură, apa și pământul fac totul să rodească, nu-i așa?

Bărbatul BERBEC cu Femeia SĂGETĂTOR

Combinația foc – foc, face să fie foc și în dormitor. Pasiunea dintre cei doi nativi va crea între cei doi momente intime explozive și atmosfera va fi de fiecare dată explozivă.

Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop
Zodii care se potrivesc în pat la perfecție. Care sunt cele mai ”fierbinți” combinații din horoscop

Femeia VĂRSĂTOR cu Bărbatul GEMENI

Creativitatea celor doi nativi își va face intens simțită prezența în dormitior. Atât nativele din vărsător, cât și nativii din gemeni își pun în aplicare toate fanteziile și vor avea parte de cele mai incitante momente intime.

Bărbatul CAPRICORN cu Femeia FECIOARĂ

Timiditatea pe care o afișează în public, este în puternic contrast cu momentul în care se întâlnesc și se dezlănțuie în dormitor. Își dau frâu imaginației și uită de prejudecăți.

Bărbatul PEȘTI cu Femeia SCORPION

Aceste două semne zodiacale de apă au suficiente fantezii încât ar putea să umple un ocean. Combinația senzuală dintre cei doi le va da putere scorpionilor să manipuleze nativii din pești și pe aceștia din urmă nu-i deranjează deloc.

Femeia CAPRICORN cu Bărbatul SCORPION

Dornici mereu de noi aventuri în dormitor, aceștia sunt combinația perfectă ce se vor înțelege de minune între așternuturi.

Bărbatul RAC cu Femeia SCORPION

Deși sunt două zodii extrem de posesive, în dormitor nu vor avea niciun fel de problemă. Dețin secretul unei relații intime în care plăcerea este pe primul plan și vor avea grijă să se simtă mereu bine unul în prezența celuilalt.