Home » Tehnologie & Știinta » God of War pe PC. Ce aduce nou seria de jocuri

God of War pe PC. Ce aduce nou seria de jocuri

Cojocaru Cristian / 13.01.2022, 16:00
God of War pe PC. Ce aduce nou seria de jocuri

Chiar dacă fanii jocului nu se așteptau vreodată de la acest lucru din partea Sony, iată că a venit și vestea cea mare: God of War va fi disponibil pe PC. Puțini dintre jucătorii de PC credeau că exclusivitățile Sony vor vedea vreodată lumina zilei pe monitoare în ceea ce privește unele dintre cele mai bune jocuri PlayStation.

God of War va fi disponibil pe PC

Sony a decis să facă saltul uriaș cu două dintre cele mai cunoscute jocuri ale sale: God of War și Horizon: Zero Dawn. Potrivit tweet-ului de la Sony, lansarea pentru God of War pentru PC este estimată pentru a fi 14 ianuarie 2022. Cu toate acestea, ora diferă în funcție de zona de pe glob după cum urmează:

  • New York: ora 11;
  • Los Angeles: 8 dimineața;
  • Londra: ora 16.00
  • Franța: ora 17.00
  • New Delhi: ora 3:00 (15 ianuarie).

God of War este cel de-al patrulea titlu din celebra serie a PlayStation care îl are în prim-plan pe Kratos, care trece din mitologia greacă îmn cea nordică și totodată îi dă o nouă notă poveștii destul de compleze. În afara scenelor de violență și lupte care mai de care mai spectaculoase, jocul God of War oferă una dintre cele mai interesante povești ale industriei de gaming.

god of war
Noul joc va fi disponibil pe PC si vine cu noi imbunatatiri grafice

Povestea jocului și grafica îți vor oferi o experiență cu totul aparte

De-a lungul celor 20 – 30 de ore de gameplay vei putea observa cum Kratos încearcă să fie un tată cât se poate de bun pentru fiul său Atreus, cum relația dintre aceștia se schimbă și evoluează, acesta fiind și punctul central al jocului care stă la baza întregii aventuri. În ceea ce privește noutățile jocului, află că God of War a primit mai multe îmbunătățiri pe partea grafică.

Astfel, te poți bucura de umbre la rezoluții mari, reflexii la o calitate mult mai bună iar ambientul occlusion îmbunătățit. Totodată, jucătorii care dispun de sisteme performante de gaming se pot bucura de o rezoluție 4K în cadrul jocului, iar numărul cadrelor pe secundă este…nelimitat.

Jocul oferă totodată și suport nativ pentru cei care dețin monitoare ultrawide, 21:9. Cu toate acestea, nu este necesar să ai ultima configurație pe PC pentru a putea rula jocul God of War. Noua aventură beneficiază și de un plus de performanță oferit de DLSS al Nvidia sau FSR al AMD. Dacă dorești cea mai bună calitate a jocului, indicat este ca acesta să fie redat la rezoluția nativă, iar tehnologiile anterior menționate te vor ajuta să obții mai multe FPS fără a altera experiența vizuală.

În cazul în care pixelii nu sunt de o așa mare importanță pentru tine, DLSS Qulity sau Balanced și un FSR Quality îți vor oferi cea mai bună grafică. În cazul în care vei utiliza un DLSS prea puternic precum cel de Performance, atunci vei observa că imaginea va scădea din punct de vedere calitativ, același lucru fiind valbil și pentru FSR.

Cei care au jucat jocul în 2018 știu deja că acest titlu promite multe, iar în cazul celor care nu au făcut-o, aceștia vor avea o experiență cu totul nouă, mai ales că cei din urmă pot profita de varianta fresh pe PC, God of War Ragnarok.