Home » Tehnologie & Știinta » Isterie pe aeroporturile din Coreea de Sud: ce se întâmplă din cauza Galaxy Note 7

Isterie pe aeroporturile din Coreea de Sud: ce se întâmplă din cauza Galaxy Note 7

Redactia Știri / 17.10.2016, 18:44
Isterie pe aeroporturile din Coreea de Sud: ce se întâmplă din cauza Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 explodează, iar asta nu înseamnă numai venituri mai mici pentru compania sud-coreeană, ci și bătăi de cap pentru utilizatorii de Samsung Galaxy Note 7.

După ce mai multe companii aeriene au interzis folosirea Galaxy Note 7 la bordul aeronavelor, iar guvernul Statelor Unite a anunțat că îi va pedepsi cu ani grei de închisoare pe cei care vor să urce cu un astfel de dispozitiv în avion, compania sud-coreană a mai luat o măsură de precauție.

Cu toate că încă există mulți utilizatori care refuză să-și returneze telefoanele, Samsung a înființat, pe unul dintre aeroporturile din Coreea de Sud, un punct de lucru la care utilizatorii își pot schimba pe loc telefoanele Samsung Galaxy Note 7 explozive.

”Am înfiinţat un punct de lucru pe Incheon International Airport, unde utilizatorii de Note 7 le pot înlocui cu alt model de telefon”, a declarat un purtător de cuvânt al Samsung pentru EFE, potrivit News.ro.

Deocamdată, Samsung  investighează motivul din spatele exploziilor Samsung Galaxy Note 7.

Dong-jin Koh, directorul companiei, și-a luat angajamentul că ”va fi găsită problema exactă cu Note 7, cu orice preț, astfel încât încrederea clienților să ajungă la nivelul anterior și ei să poată folosi produse Samsung fără să se teamă pentru propria siguranță.”

Utilizatorii Samsung Galaxy Note 7 au început să raporteze probleme serioase la scurt timp după ce telefonul a ajuns în magazine. Samsung a rechemat apoi dispozitivele, însă și cea de-a doua generație de Samsung Galaxy Note 7 s-a dovedit problematică, iar Samsung a decis oprirea totală a producției.

Samsung anticipează că va înregistra costuri de circa 5,4 miliarde de dolari în intervalul iulie 2016-martie 2017, din cauza fiasco-ului provocat de Note 7, care a fost scos din producţie.