Home » Tehnologie & Știinta » Singur acasă: ce efecte au, de fapt, capcanele din film

Singur acasă: ce efecte au, de fapt, capcanele din film

Sebastian Rotaru / 19.12.2016, 11:34
Singur acasă: ce efecte au, de fapt, capcanele din film

În decursul ultimilor ani, se pare că internetul s-a transformat într-un ochi critic pentru cel mai iubit film de sărbători realizat vreodată și vine cu o concluzie: Singur acasă este puțin „Greu de ucis”.

Am spus mai sus că s-a tras o concluzie din film? Bine, s-au tras mai multe concluzii, deoarece, mai mulți fani ai filmului au observat că acele capcane făcute de protagonistul și psihopatul Kevin McCallister, ar fi creat substanțial mai multe pagube decât ne-a fost nouă prezentat, scrie nerdist.com.

Jake Roper, din echipa Vsauce, a dat lumii un cadou anul acesta. dar mai repede. În încercarea de a recrea capcanele din casa lui Kevin, Roper și-a propus să testeze scena în care banditul care vrea să intre în casă se arde când pune mâna pe mânerul clanței, cutiile de vopsele care se plimbă peste balustrada și pe care „Bandiții uzi” le primesc în față și ranga pe care Marv o primește în piep de la Harry.

Rezultatele testelor arată că aceste capcane sunt… cel puțin înfricoșătoare.

În mod substanțial, se pare că acea clanță fierbinte este mai periculoasă pentru Kevin și pentru siguranța casei, decât ar fi pentru bandiți. Explicația este simplă: temperatura necesară pentru a transfera suficientă căldură pe clanța exterioară este foarte ridicată și ar putea topi ușa, iar la final ar lua foc.

Ranga pe care a primit-o Harry în piept l-ar fi trimis direct la morgă, deoarece puterea loviturii i-ar fi spart plămânii și inima, dar asta este neimportant, deoarece Kevin l-ar fi ucis deja cu gălețile de vopsele.

Impactul pe care îl au gălețile de vopsele care atârnă și vin cu viteză spre hoți este devastator, și așa cum arată video-ul lui Jake Roper, cel mai probabil le-ar fi smuls capul din umeri.

Aceste teste au dovedit ceea ce deja suspectam despre Singur acasă: Kevin McCallister ar putea fi un criminal, dacă ceea cea făcut nu era pentru a se apăra de cei doi hoți, iar dacă cei doi hoți nu ar avea asemenea puteri supra-omenești pentru a face față unui asemenea abuz.

Singur acasă 2 a fost difuzat pentru a 12-a oară pe Pro TV, iar filmul a avut, aseară, cea mai mare cotă de piață din toate difuzările seriei de până acum. Singur acasă a a fost în topul preferințelor românilor în seara de 17 decembrie. La nivelul întregii țări, Singur acasă 2 a fost urmărit de peste 2,7 milioane de români în fiecare minut. În acelați interval orar, Antena 1 s-a clasat pe locul doi cu 1,2 milioane de telespectatori, potrivit paginademedia.ro.