Home » Tehnologie & Știinta » Telefoane Samsung: Smartphone-uri de TOP pentru orice buzunar

Telefoane Samsung: Smartphone-uri de TOP pentru orice buzunar

Redactia Știri / 21.01.2018, 19:47
Telefoane Samsung: Smartphone-uri de TOP pentru orice buzunar

Poți găsi pe internet zeci de telefoane Samsung pe care să le cumperi, însă e indicat să-ți setezi un buget pe care să-l urmezi, iar aici găsești câteva recomandări diverse, scrie publicația tech Playtech.

Telefoanele Samsung sunt printre cele mai cunoscute pe piața smartphone-urilor, rivalizând îndeaproape cu produsele celor de la Apple. Sud-coreenii au reușit să creeze unele dintre cele mai bune telefoane din 2017, iar acesta nu e un caz singular. Flagship-urile lor rămân telefoane de referință și la ceva timp după lansare, când poți să-ți cumperi un smartphone cu specificații foarte bune la un preț rezonabil.

Vă oferim o selecție de cinci telefoane Samsung pe care să le ai în vedere. Firește, ne orientăm către modelul de top al companiei, însă oferim și alternative de încredere pe care te poți baza.

Smartphone-urile Galaxy S8 și S8 Plus

Ambele modele sunt telefoane rezistente la apă și vin cu un design premium, care pune în evidență ecranul Infinity, cu raport de aspect de 18,5:9. Smartphone-urile se bazează pe procesorul Exynos 8895 octa-core, dar și pe 4GB de memorie RAM. Camera foto de 12MP realizează imagini foarte clare, numai bune de văzut pe ecranul cu rezoluție de până la 2960 x 1440 pixeli.

Smartphone-ul Samsung: Galaxy A5

Modelul Samsung Galaxy A5 (2017) a avut ocazia să ajungă și în redacția publicației de tehnologie Playtech.ro, unde a fost testat testat, review-ul fiind disponibil aici. Telefonul se adresează pieței mid-range, dar se îndreaptă ușor spre gama premium, atât prin design, cât și prin specificații. Ecranul Super AMOLED are diagonala de 5,2 inci și rezoluție Full HD, iar camera foto are un senzor de 16 megapixeli și filmează la 1080p. Procesorul octa-core de 1,8GHz și cei 3GB de memorie RAM nu te lasă la greu, indiferent de aplicațiile pe care vrei să le rulezi.

Vezi AICI lista cu cele mai bune telefoane Samsung.