Home » Utile » Cât costă să-ți faci un tatuaj la saloanele cunoscute din București

Cât costă să-ți faci un tatuaj la saloanele cunoscute din București

Alexandru Cazacu / 03.06.2021, 15:00
Cât costă să-ți faci un tatuaj la saloanele cunoscute din București

În ultimii ani, tatuajele au devenit din ce în ce mai apreciate de români, iar mulți dintre ei aleg să își înfrumusețeze corpul prin această metodă. Dacă te afli printre aceștia, cu siguranță te interesează și cât costă un tatuaj. Așadar, noi îți vom spune mai departe ce tarife au saloanele cunoscute din Capitală.

Cât costă un tatuaj la saloanele cunoscute din București

Precum și la saloanele din alte orașe, în București prețurile tatuajelor variază în funcție de mai mulți factori. De exemplu, acestea pot costa câteva sute de lei, dar pot ajunge și la câteva mii de lei. Tatuajele nu au prețuri standard, acestea se calculează, după cum spuneam, în funcție de mărime, de orele lucrate sau de salonul la care sunt făcute. Așadar, pentru realizarea unui tatuaj, artistul poate cere o taxă medie cuprinsă între 100 și 300 de lei pe oră. Prețul tatuajelor poate fi diferit și în funcție de:

  • Artist – Bineînțeles, fiecare persoana care face tatuaje are prețul său.
  • Complexitatea modelului – De asemenea, un tatuaj mai greu de făcut va fi mai scump decât unul mai ușor.

Cu toate acestea, dacă te interesezi de tarifele pe care le au cele mai cunoscute saloane de tatuaj din Capitală, vei constata că cel mai ieftin tatuaj pornește de la 200 – 250 de lei pe oră. Însă, pentru tatuajele mai complexe și mai greu de realizat, cu diferite culori și foarte mare, va trebui să scoți din buzunar câteva mii de lei bune.

Cât costă să faci un tatuaj la saloanele din București
Cât costă un tatuaj la saloanele din București

Ce trebuie să ai în vedere atunci când vrei să îți faci un tatuaj

Te-ai hotărât și vrei să îți faci un tatuaj? Ei bine, atunci trebuie să știi că sunt câteva lucruri esențiale pe care să le ai în vedere. De exemplu, dacă este pentru prima oară când te tatuezi, află că un tatuaj doare, deoarece realizare acestuia implică foarte multe înțepături. De asemenea, dacă îți este frică de ace, sigur vei rămâne cu o experiență neplăcută.

Este recomandat ca atunci când faci un tatuaj să nu te grăbești, asta deoarece ai putea să regreți decizia, iar tatuajul nu se șterge cu una cu două. Cu toate acestea, toate saloanele au o gamă mare de modele din care poți alege, sau dacă nu îți plac, poți oricând să cauți inspirație pe internet. De asemenea, locul în care vrei să îți faci tatuajul este foarte important. Unele desene se potrivesc foarte bine în anumite zone ale corpului.

Chiar și motivul pentru care ai decis să te tatuezi contează. Înainte de a ajunge pe mâna celui care te va tatua, trebuie să te gândești dacă și mâine vei avea aceeași motivație ca și în momentul în care te-ai hotărât să îți faci un tatuaj. De exemplu, unele persoane își fac tatuaje pentru că apreciază această artă, iar alții pot face acest lucru din dragoste, rebeliune sau doar pentru că sunt de părere că este la modă. Așadar, înainte să te tatuezi este bine să iei în considerare toate aceste lucruri.