Home » Utile » Ce salariu are o casieră la Profi. Aceasta este suma pe care o încasează lunar

Ce salariu are o casieră la Profi. Aceasta este suma pe care o încasează lunar

Alexandru Cazacu / 19.05.2021, 14:07
Ce salariu are o casieră la Profi. Aceasta este suma pe care o încasează lunar

Mulți dintre români obișnuiesc să își facă cumpărăturile în magazinele Profi din România, datorită prețurilor accesibile și a produselor de calitate. Doar în acest an, lanțul de supermarketuri a deschis nu mai puțin de 31 de noi magazine la noi în țară. Ce salariu are o casieră la Profi și ce bonificații mai primește lunar, puteți afla mai departe.

Ce salariu are o casieră la Profi. Suma pe care o încasează lună de lună

În ultima perioadă Profi a reușit să își majoreze semnificativ cifra de afaceri. Astfel, anul trecut, lanțul de magazine a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de de 8,8 miliarde de lei, așadar este de așteptat ca până în anul 2024, aceasta să depășească pragul de 20 de miliarde de lei.

De asemenea, în 2020, compania a deschis nu mai puțin de 237 de magazine noi, astfel la sfârșitul anului având 1.404 unități în toată România. Profi este rețeaua locală cu cea mai largă acoperire geografică. Cu toate acestea, anul trecut, compania a deschis mai puține magazine decât bugetate inițial, asta din cauza întârzierilor în obținerea autorizațiilor, în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit playtech.ro.

Salariul încasat lunar de o casieră de la Profi

Datele oficiale ale companiei arată că în acest moment, peste 22.000 de persoane din toată România lucrează la Profi. Se pare că salariile angajaților lanțului de magazine diferă în funcție de munca prestată pentru companie. Astfel, un viitor asistent manager poate câștiga lunar un salariu de 3.000 de lei, la care se adaugă tichetele de masă.

Pe lângă acestea, Profi mai acordă și un bonus anual de cel puțin 7.500 de lei, ca și comision de vânzări. Tot anual, la acestea se mai adaugă alți 300 de lei, reprezentând diferite alte bonusuri. Așadar, după un simplu calcul, un asistent manager angajat la Profi ar putea ajunge la final de an, cu aproximativ 10.000 de lei în buzunar, potrivit sursei citate.

Ei bine, pe de altă parte, în ceea ce privește salariile casierilor, lucrurile sunt puțin diferite. O casieră la Profi încasează un salariu net de 1.415 lei. La această sumă se mai adaugă și alte bonificații. În fiecare lună, la salariul net se mai adaugă un bonus de 100 de lei și tichetele de masă, în valoare de 300 de lei. Astfel, o casieră la Profi poate ajunge să câștige aproximativ 1.815 lei net, lunar. Cu toate acestea, în funcție de poziția aleasă în cadrul companiei, salariul poate crește.

Ce salariu încasează o casieră la Profi
Ce salariu are o casieră la Profi

Profi vrea să își dubleze cota de piață în următorii ani

Controlat de fondul de investiții Mid Europa Partners, lanțul de magazine Profi are de gând să ajungă în 2024 la peste 2.500 de magazine, o cifră de afaceri de 20,5 miliarde de lei și o cotă de piață de 23,9%, se arată într-un raport prezentat anterior de companie. Ce înseamnă acest lucru? Se pare că rețeaua vrea să se extindă cu peste 1.000 de magazine în următorii ani, să își cifra de afaceri cu 130% și să își dubleze cota de piață. Nu cu mult timp în urmă, Profi a preluat nu mai puțin de 10 dintre magazinele Pronto Mobile, potrivit zf.ro.