Home » Când, unde, cum » Cele mai puternice cristale. Atrag iubirea necondiționată și încrederea de sine

Cele mai puternice cristale. Atrag iubirea necondiționată și încrederea de sine

Alexandru Cazacu / 07.02.2022, 10:14
Cele mai puternice cristale. Atrag iubirea necondiționată și încrederea de sine

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii s-au folosit de puterea cristalelor pentru a vindeca diferite blocaje fizice și spirituale. Venite din pământ, cristalele ne ajută să ne conectăm cu energia vindecătoare a Terrei și ne fac să fim mai încrezători și mai relaxați. Află în continuarea acestui articol care sunt cele mai puternice cristale.

Care sunt unele dintre cele mai puternice cristale

Există mai multe tipuri de cristale, iar fiecare dintre acestea are proprietăți unice. Ba chiar mai mult de atât, unii oameni sunt de părere că acestea abilități de vindecare pentru minte, corp și suflet.

De fapt, multe culturi antice credeau că cristalele au proprietăți vindecătoare și că aceste pietre ne aduc un flux de energie pozitivă și multe alte beneficii fizice și emoționale. Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt unele dintre cele mai puternice cristale.

Cuarțul roz

Cuarțul roz este considerat a fi cristalul iubirii necondiționate. Se spune că stimulează sentimentele de iubire de sine și favorizează relațiile amoroase. Culoarea roz reprezintă blândețe, calm, feminitate, compasiune și dragoste, iar energia blândă pe care o poartă această piatră sprijină și reaprinde relațiile, aducând bucurie, pasiune și mulțumire. Farmecul său delicat și culoarea liniștitoare oferă un efect calmant minții și corpului.

Turcoaz

Se pune despre turcoaz că este o piatră a vindecării. Chiar încă din cele mai vechi timpuri, oamenii credeau că turcoazul este piatra norocului și că are puteri vindecătoare. Unii susțin că acest cristal risipește energia negativă, echilibrează și aliniază toate chakrele, stabilizând schimbările de dispoziție și insuflând calmul interior. Pe lângă toate acestea, turcoazul este un simbol al prieteniei și stimulează romantismul.

Cele mai puternice cristale
Cele mai puternice cristale. Acestea atrag iubirea necondiționată și încrederea de sine

Carneolul

De asemenea, carneolul este unul dintre cele mai puternice cristale. Se spune despre acesta că aduce noroc și are puterea de a-ți îndeplini dorințele, iar culoarea sa portocalie stimulează pasiunea. Totodată, această piatră poate debloca energia pozitivă a creativității și restaurează motivația și încrederea de sine.

Citrinul

Despre citrin se crede că îți protejează corpul energetic de energiile negative și sporește creativitatea. De asemenea, citrinul activează intuiția, promovează fericirea și bucuria, crește stima și încrederea de sine și te încurajează să ai o atitudine pozitivă. Pe lângă cele menționate, acest cristal îmbunătățește concentrarea și echilibrează emoțiile, ajutându-te să ajungi într-o stare a minții care atrage îndeplinirea dorințelor.

Aventurinul

Aceasta este o piatră a prosperității. Întărește calitățile de conducere și hotărârea, dar promovează compasiunea și empatia. Aventurinul ameliorează stabilizează starea de spirit, stimulează percepția și sporește creativitatea. Unii sunt de părere că aventurinul promovează sentimentele de bine și calmează furia și iritația.

Heliotropul

Civilizațiile antice foloseau heliotropul ca amuletă pentru purificarea sângelui. Atunci când sângele circula într-un mod corespunzător, energia vitală este puternică și sănătoasă. De asemenea, această piatră este un energizant puternic și te poate ajuta să ieși din letargie, îndepărtând îndoiala de sine și gândurile negative. Se mai spune despre heliotrop că îmbunătățește starea de spirit, te face mai fericit și dezvoltă capacitatea de a stăpâni emoțiile.