Home » Utile » Program Paște 2021 Pepco. Orarul de funcționare al magazinelor în România

Program Paște 2021 Pepco. Orarul de funcționare al magazinelor în România

Alexandru Cazacu / 01.05.2021, 12:52
Program Paște 2021 Pepco. Orarul de funcționare al magazinelor în România

În fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor de Paște, marile lanțuri de magazine, printre care și Pepco, ne-au obișnuit cu un program special. Care este orarul magazinelor Pepco în România, de 1 mai și în zilele de Paște, puteți afla mai departe.

Program Paște 2021 Pepco. Cum vor funcționa aceste magazine în România

Vrei să mai cumperi anumite produse ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Pepco au actualizat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. Pepco și-a făcut programul pentru perioada menționată, iar acesta este adaptat pentru toate magazinele pe care compania poloneză le are în România, în funcție de restricțiile impuse. Conform orarului publicat pe site-ul oficial al lanțului de magazine Pepco, pe 29 și 30 aprilie programul va începe la ora 08:00 sau 09:00 dimineața și se va termina în jurul orei 21:00.

Cu toate acestea, pe data de 1 mai, magazinele Pepco vor fi deschise tot începând de la ora 08:00, însă unele dintre ele se vor închide la 17:00 sau 18:00, în funcție de restricțiile aplicate în contextul pandemiei de COVID-19. De asemenea, magazinele Pepco din anumite localități din România își vor încheia programul la ora 16:00.

În prima zi de Paște, pe 2 mai, majoritatea magazinelor sunt închise, însă începând din data de 3 mai, orarul magazinelor Pepco va fi în funcție de localitatea unde este situat. De exemplu unele magazine vor fi închise și în această zi, iar altele vor fi deschise de la ora 12:00 până la ora 21:00. Începând din 4 mai, majoritatea magazinelor Pepco își vor relua programul normal.

Este important să precizăm că programul magazinelor Pepco este diferit de la o localitate la alta. De aceea este recomandat să verificăm site-ul oficial al companiei, înainte de a merge la cumpărături în această perioadă.

Care este programul de Paște al magazinelor Pepco
Care este programul de Paște al magazinelor Pepco

Peste 2.000 de magazine Pepco în 12 țări

Compania are peste 2.000 de magazine deschise în nu mai puțin de 12 țări din Europa. Brandul a fost lansat în Polonia, iar magazinele Pepco s-au extins repede și Europa Centrală și de Est. Prețurile mici și produsele de calitate, au făcut ca Pepco să devină un jucător important atât pe piața din Polonia, cât și pe cea din Europa. În septembrie, anul trecut, Pepco a inaugurat magazinul cu numărul 300 în România.

”Secretul care a făcut posibilă ascensiunea fulminantă pe piața locală este strategia consistentă și sprijinul neprețuit primit din partea grupului PEPCO, unde o echipă centrală extrem de competentă a avut grijă să ne ofere tot know how-ul necesar.

Acest lucru a fost dublat de eforturile unei echipe locale compusă din oameni extrem de ambițioși, care nu și-au impus limite. Nu putem uita nici de partenerii noștri, fără de care nu am fi reușit să ajungem unde suntem – aceștia au răspuns întotdeauna rapid nevoilor noastre și au livrat la standarde foarte înalte”, a declarat atunci, directorul operațional Pepco România, Anca Radu, potrivit economica.net.

Lanțul european de magazine Pepco vine adesea cu reduceri importante, iar aici clienții pot găsi o gamă largă de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, în special pentru cei mici. Pe lângă haine, în magazinele putem găsi și foarte multe produse de uz casnic la cele mai mici prețuri.