Home » Utile » Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă. Îți va da putere și speranțe

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă. Îți va da putere și speranțe

Alexandru Cazacu / 19.05.2021, 11:48
Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă. Îți va da putere și speranțe

De multe ori, când întâmpină greutăți din diferite motive, cei care cred în ajutorul spiritual spun o rugăciune pentru ca Dumnezeu să le lumineze calea și să îi ajute să depășească momentele grele prin care trec. În continuare, îți vom arăta o rugăciune pentru găsirea unui loc de munca, care îți va da putere și speranță.

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă

Pentru mulți creștini, credința în Dumnezeu reprezintă o parte foarte importantă din viața lor. În aceste vremuri, în România, nu este tocmai ușor să îți găsești un loc de muncă stabil și există mulți oameni care, din nefericire, nu au de lucru și trăiesc de pe o zi pe alta. Dacă cauți un loc de muncă și vrei ca Dumnezeu să te îndrume și să îți vină în ajutor, iată o rugăciune care sperăm că îți va da speranță și te va ajuta să găsești ceea ce cauți.

”Părinte Sfinte, Care porți tuturor de grijă și ești scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care caut un loc de muncă, de pe urma căruia să asigur cele necesare traiului meu și al familiei mele. Doamne, știi necazurile și lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine și trimite-mi degrabă ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite și spre oameni de nădejde.

Milostive Doamne, Cel Ce îndreptezi pașii omului în această viaţă, caută cu iubire părintească spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, și binecuvântează-mi cu har buna mea voire. Spre aflarea unui loc binecuvântat de muncă, Te rog cu stăruință, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povățuiască spre oameni de nădejde și spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmașii văzuți și nevăzuți, de oamenii răi și vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, și având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă și de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea și mila Ta.

Că Tu ești Chivernisitorul vieții noastre și Cel Ce toate le rânduiești spre folosul nostru și Ţie-Ţi mulțumim, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh. Amin”.

Rugăciune pentru a găsi un servici
Rugăciunea pentru găsirea unui loc de muncă, care îți va da putere și speranță

Rugăciuni pentru găsirea unui loc de muncă

Precum în toate aspectele din viața noastră, îl putem chema în ajutor pe Dumnezeu, prin sfinții Săi, și pentru găsirea unui loc de muncă în speranța că ne va răspunde și ne va călăuzi. Există mai mulți sfinți la care ne putem ruga pentru diferite probleme și multe rugăciuni pe care le putem rosti.

Pentru găsirea unui loc de muncă, este bine să faceți rugăciuni și către Sfânta Xenia din Petersburg, care ajută grabnic pe șomeri sau pe cei care doresc un serviciu. De asemenea, rugăciunile către Sfântul Ierarh Nicolae ajută mereu, în orice fel de necaz.

Totodată, pentru orice problemă legată de griji materiale, ne putem ruga și Sfintei Cuvioase Parascheva. De asemenea, este bine să vă rugați și sfântului ocrotitor, al cărui nume îl purtați, deoarece, după îngerul păzitor, acesta este cel mai aproape de noi.