Home » Life & Style » 6 vedete atacate în public. Prin ce momente de coșmar au trecut

6 vedete atacate în public. Prin ce momente de coșmar au trecut

Manolică Anca / 22.03.2021, 14:17

A fi persoană publică nu este tot timpul doar lapte și miere. Acest statut vine la pachet cu multe avantaje, dar și cu multe greutăți. Este imposibil să fii plăcut de toată lumea, iar acest lucru poate conduce, uneori, la evenimente neplăcute și, totodată, extrem de periculoase. Cum este și cazul unor vedete care au fost atacate, pur și simplu, în public de către niște persoane necunoscute. Iată prin ce momente de coșmar au trecut.

1. Vedete atacate în public. Mirela Vaida

În urmă cu doar câteva zile, Mirela Vaida a trecut prin cele mai terifiante momente din viața ei. Vineri, 19 martie 2021, prezentatoarea TV se afla în direct, în timpul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, în momentul în care, din senin, a apărut o femeie dezbrăcată în platou și a aruncat înspre ea cu un bolovan. Vedeta a susținut că nu îi vine să creadă prin ce a trecut, norocul său fiind faptul că agresoarea nu a nimerit-o.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ‘„Să îmi dai banii, să îmi dai banii’”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă.”, a declarat Mirela Vaida, imediat după incident.

Din cauza incidentului șocant, Vaida a mărturisit că se teme pentru viața ei și a familiei sale. În cursul zilei de luni, 22 martie, prezentatoarea de la „Acces Direct” a mers la Secţia 4 de Poliție, din Capitală, pentru a depune o plângere pentru tentativă de omor împotriva celei care a încercat să-i ia viața fără milă.

„Nu mă simt bine. Sunt pentru prima oară. Îmi vine să și plâng (…) Primesc amenințări multe și o să depun o plângere penală și pentru asta. Toată lumea în mediul online își permite să facă și să spună orice. Trăim într-o lume în care religia urii devine deja un mod de viață. Ne imaginăm că dacă putem scrie orice, oriunde, despre persoanele publice, suntem un fel de Dumnezei și avem drept de viață și de moarte asupra lor.

Nu am nicio legătură cu femeia.(…) Nu știu cum a ajuns acolo. Nu știu cum o femeie care are probleme psihice poate să ajungă acolo, la ora la care începe emisiunea, să știe intrarea, să știe traiectoria. Eu cred că poate a acționat la pont. Nu știu cine ar fi putut-o trimite.”, a declarat Mirela Vaida înainte de a intra în secția de poliție, potrivit Antena3.

2. Vedete atacate în public. Alina Pușcaș

Alina Pușcaș a fost înjurată și scuipată în trafic de o șoferiță
Alina Pușcaș a fost înjurată și scuipată în trafic de o șoferiță

Și prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a avut parte de un episod crunt. Alina Pușcaș a povestit cum a fost atacată în în public. Incidentul neplăcut a avut loc în trafic, aceasta fiind înjurată și scuipată de o conducătoare auto foarte nervoasă. Se pare că frumoasa brunetă aştepta la maşină să primească un colet, moment în care o şoferiţă neatentă i-a lovit portiera. Aşa cum era de aşteptat, Alina i-a atras atenţia femeii, iar de aici a pornit un scandal imens. A fost nevoie de intervenția pe oamenilor legii pentru a rezolva problema din trafic.

„Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: „Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a povestit Alina Pușcaș, într-un Story, pe contul ei de Instagram.

3. Andreea Tonciu și soțul ei, atacați în plină stradă cu un cuțit

Vedete atacate în public. Andreea Tonciu și soțul ei
Vedete atacate în public. Andreea Tonciu și soțul ei

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au trecut prin niște momente cumplite miercuri, 30 decembrie 2021. Se pare că Daniel Niculescu, soțul brunetei, a fost atacat și tăiat cu un cuțit, chiar sub ochii îngroziți ai Rebeccăi, fetița cuplului. Bruneta a scos telefonul mobil și a filmat scenele de la fața locului, pentru a împărtăși cu fanii săi momentul îngrozitor prin care a trecut, cu speranța că aceștia o vor putea ajuta să-l găsească pe atacatorul, postând și o fotografie cu individul violent. Din fericire, soțul vedetei nu a pățit nimic grav și a scăpat doar cu o zgârietură.

„Deci în 2020 mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie. Deci te ia lumea la bătaie efectiv și ne atacă cu cuțitele. În ce lume trăim, în junglă? Ne atacă cu cuțitele… Mi-a atacat soțul. Eram cu copilul în mașină. Nu e posibil așa ceva, deci nu e posibil așa ceva”, a povestit Andreea Tonciu printre lacrimi.

4. Vedete atacate în public. Cristina Joia

Cristina Joia a fost lovită cu un pumn în față într-un magazin
Cristina Joia a fost lovită cu un pumn în față într-un magazin

Victima unui atac extrem de violet, care a avut urmări grave, a fost și designer-ul emisiunii „Visuri la cheie“, de la PRO TV. Aceasta a fost atacată într-un magazin de o șoferiță căreia îi atrăsese atenția că parcase ilegal, blocând trecerea de pietoni și parcarea magazinului. Ofuscată de acuzele aduse, șoferița cu pricina i-a dat un pumn în nas, în urma căruia aceasta s-a ales cu piramida nazală fracturată. Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge şi aproape leşinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

„M-am îndreptat către magazin gândindu-mă, uite, așa se parchează, am văzut-o pe această femeie, am întrebat-o: „E mașina dvs?” Mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar ce mă interesează pe mine. Mă rog, am intrat în magazin, am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărăturile, puneam banane în coș, eram cu spatele, iar când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică lovitura pe moment, nu mi-am dat seama că ea avea ceva ascuțit aici. Am căzut jos, mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nimenu nu suna la poliție. Ea a fugit, a zis ceva când a fugit, dar nu am auzit, deja îmi era foarte rău.”, a povestit Cristina Joia.

5. Bianca Adam – Tequila

Vedete atacate în public. Tequila a fost lovită în public cu o bară de fier
Vedete atacate în public. Tequila a fost lovită în public cu o bară de fier

Tequila, unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a povestit pe canalul său de Youtube faptul că a fost bătută în plină stradă. Conform spuselor acesteia, agresorul, un dezvoltator imobiliar a fost deranjat că Bianca i-a spart o bucată de marmură atunci când a parcat în faţa casei lui, dar şi pentru că vloggeriţa a scos telefonul pentru a îl filma. Acesta i-a smuls telefonul din mână şi l-a lovit în cap cu el pe iubitul acesteia, provocându-i o rană deschisă. Ulterior, vloggerița a fost lovită cu putere în coapsă şi în mână cu o bară de fier. Din păcate, chiar dacă cei doi au cerut ajutorul oamenilor din jur, aceștia nu i-au băgat în seamă şi au refuzat să le dea un telefon pentru a suna la poliţie.

„Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de construcții….şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

6. Vedete atacate în public. Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a fost lovită de mai mulți necunoscuți
Amalia Bellantoni a fost lovită de mai mulți necunoscuți

Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite”, a fost atacată pe stradă de două persoane necunoscute, ajungând la spital din cauza loviturilor primite. Aceasta a povestit că cei doi au atacat-o și nimeni nu i-a sărit în ajutor, deși totul s-a întâmplat în plină stradă. Potrivit blondinei, cei doi ar fi fost deranjați de faptul că aceasta este „prea vedetă”. Mai mult, se pare că după ce aceste două persoane au început să o lovească, au mai apărut și alți oameni care au atacat-o, fără a se mai putea apăra.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine”, a declarat Amalia Bellantoni, pentru Spynews.