Home » Life & Style » Vedete care au trecut prin despărțiri dureroase și și-au revenit cu mare greutate

Vedete care au trecut prin despărțiri dureroase și și-au revenit cu mare greutate

Violeta Badea / 21.03.2021, 13:39

Vedete care au trecut prin despărțiri dureroase și și-au revenit cu mare greutate. Și-au jurat iubire veșnică, s-au certat și în final s-au despărțit. Așa s-au întâmplat cele mai neașteptate despărțiri ale vedetelor. În urmă au rămas doar amintiri, sentimente și lacrimi. În acest articol veți afla povestea celebrităților care au trecut prin despărțiri dureroase.

Vedete care au trecut prin despărțiri dureroase

Deși viața lor pare roz, nu este întotdeauna așa. Unele vedete au cunoscut suferința și au trecut prin momente cumplite, după ce poveștile lor de iubire s-au încheiat cu o despărțire. Fie că s-a întâmplat după relații lungi de ani de zile, după căsnicii sau după câteva luni de iubire intensă, nimeni nu credea că aceste vedete nu vor mai fi împreună. Durerea a fost cumplită, și-au revenit cu greu și au încercat să-și ia viața de la capăt. În continuare vă prezentăm câteva cupluri care și-au spus „Adio”, atunci când nimeni nu se aștepta.

  • Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea
Andreea Bălan și George Burcea

Deși toată lumea credea că au o căsnicie perfectă, iată că lucrurile nu stăteau tocmai așa. Cei doi au divorțat, după doar câteva luni de la nuntă și au împreună două fetițe superbe: Ella și Clara. Andreea Bălan și George Burcea s-au atacat reciproc în presă, și-au aruncat cuvinte grele și au ajuns în fața tribunalului pentru custodia celor doi copii.

Suferința a fost cumplită pentru artista, mai ales că s-a vazut singură cu cele două fetițe. Nici pentru George Burcea nu a fost ușor să treacă peste acest impas. În prezent, artista și-a refăcut viața alături de Tiberiu Argint, iar actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Iosub.

  • Pepe și Raluca Pastramă

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. Vestea a șocat pe toată lumea, deoarece păreau mai fericiți ca niciodată. Fanii au sperat, până în ultima clipă, că cei doi vor reveni la sentimente mai bune și se vor împăca, dar aceștia au fost hotărâți să nu-și mai acorde nicio șansă.

Cei doi au împreună două fetițe: Maria și Rosa, de care vor avea grijă ambii părinți. Artistul a suferit cumplit după ce s-a încheiat această căsnicie și a declarat de nenumărate ori că a luptat foarte mult ca să o salveze.

  • Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West
Kim Kardashian și Kanye West

O altă despărțire șocantă vine din afara României! Kim Kardashian şi Kanye West au decis să meargă pe drumuri separate, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au patru copii împreună: North, Saint, Chicago şi Psalm. Cei doi întâmpinau probleme în viața de cuplu, dar s-au ferit de ochii presei.

Mai mult decât atât, jurnaliștii au scris că cei doi s-au despărțit, după o uriașă ceartă pornită de la un motiv banal: nu se puteau pune de acord unde să-și petreacă vacanța. Aceasta este a treia căsătorie pentru Kim, dar prima pentru Kanye.

  • Lidia Buble și Răzvan Simion

Cei doi și-au spus „Adio” după o poveste de iubire care a durat cinci ani. Vestea a picat ca un trăznet, iar cel care a făcut anunțul a fost Răzvan Simion. Iubirea lor a început în anul 2015, pe vremea când prezentatorul era încă un bărbat însurat. De-a lungul timpului, Lidia a înfruntat multe comentarii negative ale oamenilor, care o acuzau pe aceasta că a distrus o căsnicie. Cu toate acestea, relația lor a mers perfect până într-un punct. Răzvan Simion are din fostul mariaj doi copii.

  • Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu

Anca Turcasiu si Cristian Georgescu
Anca Turcasiu si Cristian Georgescu

Anca Țurcasiu și soțul ei, Cristian Georgescu, au decis să pună punct mariajului lor ce a durat nu mai puțin de 22 ani. Artista a anunțat totul printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. Nu se știe cu exactitate motivele reale ale divorțului, dar presa l-a surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie.

Vestea că fostul soț are o nouă relație, la nici două luni de la despărțire, nu i-a picat deloc bine artistei, dar a ținut să își asigure fanii că este optimistă și va reuși să depășească momentul: Cei doi au împreună un fiu de 22 de ani.