Home » Film & Seriale » Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine va juca în ultimul sezon

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Cine va juca în ultimul sezon

Redactia Știri / 06.09.2021, 14:57

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Serialul românesc de la PRO TV a ajuns la sezonul cu numărul 4 și le pregătește surprize uriașe telespectatorilor, care așteaptă nerăbdători să afle cum continuă povestea. Momente de suspans, intrigi, acțiune și un plan de răzbunare gata să dea peste cap viețile tuturor. Iată cine sunt actorii care vor putea fi văzuți în sezonul 4 Vlad!

Lista completă a actorilor din serialul Vlad.  Ce actori apar în ultimul sezon

Lista completă a actorilor din serialul Vlad. Pe parcursul celor doi ani, povestea a cunoscut numeroase schimbări, iar diverse persoanje și-au făcut apariția în serialul de la PRO TV.

Noutăți din acest punct de vedere se anunță și pentru sezonul 4 Vlad, care este de altfel este ultimul sezon al producție de la Pro TV.

Fanii așteaptă cu nerăbdarea lansarea producției, însă până atunci o informație surpriză a scăpat în online.

Este vorba despre o nouă vedetă care se alătură distribuției serialului. Într-o postare de pe Facebook, Codin Maticiuc a dezvăluit că lucrează la celebrul serial.

„Filmez la Vlad. Serialul. Filmez datorita scenariștilor care efectiv au scris un rol pentru mine. (…) O să vă vorbesc despre celălalt scenarist din vina căruia filmez eu aici. Se numește Lia Bugnar și eu sunt fanul ei.

Am început prin a îi iubi piesele de teatru pe care le-am văzut și revăzut de 100 de ori. Apoi am descoperit-o în filmele pe care le-a scris și în care a jucat. Acum lucrez cu ea și-mi scrie multe din nebuniile pe care le pregătesc pentru voi’, a transmis Codin Maticiuc pe Facebook.

Pe lista actorilor din ultimul sezon Vlad figurează și alte nume noi. Augustin Viziru, câștigătorul reality show-ului Ferma, și Anca Dinicu, Gina Felea din În Puii Mei, apar și ei în distribuție.

Actorii care fac parte din serialul Vlad

Lansat în februarie 2019, la Pro TV, Vlad a reușit să cucerească un număr mare de fani și să ajungă astfel la sezonul 4, cel care încheie povestea.

În momentul în care primul sezon a ajuns pe micul ecran, din distribuție făceau parte Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călărașu, Dan Condurache, Ion Haiduc, actorii care au dus firul poveștii între trecut și prezent. Alături de ei, s-au aflat și Dan Popescu, George Piștereanu, Victoria Răileanu, Ștefan Iancu, Ana Maria Bădilaș, Monica Bîrlădeanu și Tudor Oprișan.

Adrian Nartea și Olimpia Melinte, protagoniștii serialului Vlad
Adrian Nartea și Olimpia Melinte, protagoniștii serialului Vlad

De-a lungul timpului, în funcție de amploarea pe care a luat-o acțiunea, noi personaje au intrat în scenă. Marius Manole a vorbit despre personajul său, procurorul Petre Toteanu, pe care îl interpretează din sezonul 3 și care va putea fi urmărit și în sezonul 4.

Eu am fost foarte puțin Petre Toteanu în finalul sezonului 3 și abia în sezonul 4 personajul se dezvoltă mai mult.(…)Ideea este că el are o poveste foarte complicată și nu merită dezvăluită acum, pentru că le stricăm telespectatorilor bucuria. Nu doar personajul Toteanu, toate personajele se dezvoltă într-un fel foarte interesant. O să fie mult mai multe piste, căi, povești, care se intersectează. O să fie foarte frumos, Marius Manole, Pro TV.

Pe lângă numele menționate mai sus, telespectatorii îl pot vedea în sezonul 4 Vlad și pe marele actor Adrian Titieni (în rolul lui Iordache). Și actorii Silviu Mircescu (Viorel, garda de corp și omul de încredere al lui Iordache) și Anda Sârbei (în rolul Iuliei, fiica Deliei și a lui Cezar în serial) vor face parte din povestea Vlad.

„Eu sper că acest sfârșit va rămâne în mintea și inimile telespectatorilor ca cel mai bun final de serial românesc. Cel puțin asta ne-am propus”, Anghel Damian, Pro TV.

Cel mai probabil alte nume, dar și alte surprize vor fi dezvăluite de Pro TV cu scurt timp înainte de lansarea ultimului sezon.

Lista actorilor din Vlad. Ce personaje au intrat în poveste

Redăm mai jos numele actorilor și personajele interpretate de aceștia în serialul Vlad, de-a lungul celor 3 sezoane difuzate până acum la tv. Lista a fost realizată de către wikipedia.org.

  • Adrian Nartea – Vlad Pop
  • Anghel Damian – Adrian Anuței
  • Olimpia Melinte – Eliza Dragomir
  • Diana Sar – Roxana Stamate
  • Andrei Aradits – Ștefan Dragomir
  • Emilian Oprea – Leo Cazacu
  • Constantin Cotimanis – Cezar Cristoloveanu, zis „Inginerul”
  • Monica Bîrlădeanu – Carla
  • Tudor Oprișan – Matei
  • Dan Condurache – Titi, tatăl Elizei (decedat)
  • Ion Haiduc – Petre Anuței (nea Petre), tatăl lui Adrian
  • Aura Călărașu – Maria Anuței (tanti Maria), mama lui Adrian
  • Ștefan Iancu – Răzvan Anuței, fratele lui Adrian
  • George Piștereanu – Tibor (decedat)
  • Victoria Răileanu – Micky
  • Letiția Vlădescu – Nela
  • Dani Popescu – Barbu
  • Elvira Deatcu – Delia, soția lui Cezar
  • Anda Sârbei – Iulia,fiica Deliei
  • Tudor Chirila – Marcel Dragoi,politician
  • Raluca Aprodu – Ivana Dragoi,Sotia lui Marcel Dragoi,antreprenoare
  • Marius Manole – Procurorul
  • Adrian Titieni -Iordache.

Oamenii din spatele producției de succes

Din sezonul 2 al serialului, Anghel Damian (interpretul lui Adrian) a devenit creierul din spatele serialului de la Pro TV, ajungând în echipa de producție în calitate de scenarist.

Tot de scenariul producției se ocupă și Lia Bugnar, pe care telespectatorii au putut să o urmărească în sezonul 3 Asia Express de la Antena 1.

Regizorul serialului (pentru primele 3 sezoane) a fost Jesus del Cerro.

Regia sezonului 4 este semnată de Igor Cobileanski, cel care s-a ocupat și de alte producții precum Umbre sau Hackerville, care au fost realizate și difuzate de HBO.  Delia Mihai ocupă rolul de producător.