Home » Când, unde, cum » 4 profeți mai puțin cunoscuți care au prevăzut viitorul omenirii. Ce au spus despre al Treilea Război Mondial

4 profeți mai puțin cunoscuți care au prevăzut viitorul omenirii. Ce au spus despre al Treilea Război Mondial

Manolică Anca / 23.05.2022, 14:04
4 profeți mai puțin cunoscuți care au prevăzut viitorul omenirii. Ce au spus despre al Treilea Război Mondial

Cu toții am auzit despre Nostradamus sau Baba Vanga și despre profețiile lor celebre. Unele dintre ele s-au adeverit, în timp ce altele urmează să aflăm. Despre acestea s-au scris zeci de cărți, așa că este momentul să le aflăm și pe ale altora, a celor mai puțin cunoscuți profeți. Iată ce a spus Irlmaier despre al Treilea Război Mondial.

Profeți care au prevăzut viitorul omenirii

Este interesant să analizăm ce profeții s-au adeverit până acum, dar și să le cunoaştem pe cele care s-au făcut în legătură cu viitorul. Descoperim împreună ce predicţii au făcut unii profeţi mai puţin ştiuţi!

1. Sfântul Nilus – după 1990, oamenii vor deveni de nerecunoscut

Sfântul Nilus a fost un călugăr care a trăit în secolul al V-lea și ucenic al Sfântului Ioan Gură de Aur. El a făcut o profeție cu privire la secolul al XX-lea în care spunea că, după anul 1900, oamenii vor deveni de nerecunoscut. Odată cu apropierea venirii lui Antihrist, mintea oamenilor va deveni tot mai tulbure din cauza patimilor trupești, iar dezonoarea și fărădelegea va acapara lumea.

Aspectul oamenilor va cunoaște schimbări radicale, fiind imposibil să se mai distingă bărbații de femei din cauza modului de a se îmbrăca și coafa. Totodată, morala și tradițiile creștinilor și ale Bisericii vor cunoaște schimbări radicale. Oamenii nu vor mai cunoaște modestia, aceasta fiind înlocuită cu minciuna și lăcomia. Poftele, adulterul, homosexualitatea, crimele vor domina lumea.

2. Ce a spus Irlmaier despre al Treilea Război Mondial

În anii 1950, un bărbat cu origini nemțești, pe nume Irlmaier, a făcut mai multe predicţii cu privire la al Treilea Război Mondial:

„Un nou război izbucnește brusc în Orientul Mijlociu. Marile forțe navale se confruntă cu ostilitatea în Marea Mediterană şi situația este tensionată. Dar scânteia este aprinsă în Balcani. Văd un om puternic căzând. Un pumnal însângerat stă lângă el. Doi bărbați îl ucid pe al treilea de rang înalt.

Au fost plătiți de alții. Unul dintre criminali este un om negru, scund, celălalt puțin mai înalt, cu părul viu colorat. Cred că va fi în Balcani, dar nu pot spune exact. […] Imediat răzbunarea vine de peste apa mare. Cu toate acestea, dragonul galben invadează Alaska și Canada în același timp. Dar nu merge prea departe. Apoi, plouă cu un praf galben. Când orașul de aur este distrus, începe…”, a prezis acesta.

Irlmaier
Irlmaier

3. Mitar Tarabich a prevăzut dezvoltarea tehnologică

Acesta a fost un profet mai puțin cunoscut, originar din Serbia, care a trăit între anii 1829 și 1899. El a prezis multe evenimente legate de Serbia în anii 1930, 1940 și al Doilea Război Mondial:

„După [Tito] pământul nostru va fi guvernat de un fel de comisie, dar nu va mai fi niciodată așa cum a fost. Chiar dacă oamenii din împărăția noastră vor uita de sărăcie și foamete, fratele va începe să urască și să gândească rău despre frate… Sârbii se vor separa unii de alții și vor spune că nu sunt sârbi.”, a spus el, potrivit Click pentru femei.

De asemenea, a făcut și alte predicții cu privire la viitor, în ceea ce privește tehnologia: „Bărbații vor construi o cutie cu imagini…”, „Omul va călători în alte lumi pentru a găsi acolo deșerturi fără viață…”, „Aceia care vor citi și scrie diferite cărți cu numere vor crede că știu cel mai mult…”.

4. Ce a prezit Maica Ursula Southeil

Ursula Southeil, numită şi Maica Shipton, este o britanică destul de cunoscută pentru previziunile sale care a trăit între anii 1488 şi 1561. Există multe dezbateri privind veridicitatea predicțiilor sale. Iată ce a spus:

„O trăsură fără cal va merge, apoi dezastrul va umple lumea de jale.”

„În jurul lumii, gândurile oamenilor vor zbura iute ca o clipire. Apa va face minuni mari.”

„În apă, fierul va pluti la fel de ușor ca o barcă de lemn. Aurul va fi văzut în pârâu și în piatră pe un tărâm care este încă necunoscut.”

„În acele zile minunate îndepărtate, femeile vor adopta se vor îmbrăca precum bărbații vor purta pantaloni, îşi vor tunde părul, vor merge călare.”