Home » Când, unde, cum » 5 vedete celebre care au dat cariera pe viața de familie

5 vedete celebre care au dat cariera pe viața de familie

Alexandru Cazacu / 27.03.2022, 17:24

Pentru a avea o viață de familie liniștită, multe celebrități sunt gata să renunțe la popularitate și să iasă din lumina reflectoarelor. De fapt, de-a lungul anilor, mai multe vedete și-au sacrificat carierele de succes pentru a-și dedica mai mult timp creșterii copiilor. Așadar, noi ți-am pregătit o listă cu celebrități de succes care au dat cariera pe viața de familie.

Vedete celebre care au dat cariera pe viața de familie

Există multe staruri internaționale care nu sunt dispuse să renunțe la faimă de dragul familiei, mai ales că își pot umple buzunarele în urma unor contracte. Cu toate acestea, există și vedete celebre care au pus familia pe primul loc. Alicia Keys și Christina Aguilera sunt doar două dintre aceste faimoase vedete care au decis să iasă din lumina reflectoarelor, chiar când se aflau în vârful carierei lor.

Uma Thurman

Unul dintre rolurile preferate ale actriței din „Kill Bill”, Uma Thurman, este cel de mamă pentru cei trei copii ai săi. Într-un interviu dat înainte de a naște cel de-al treilea copil, actrița a recunoscut că se simțea vinovată atunci când trebuia să lucreze, încercând să mențină un echilibru între viața profesională și viața privată. Deși a mai avut câteva roluri în filme și emisiuni TV, acum vedeta își ocupă cea mai mare parte a timpului cu creșterea copiilor.

Alicia Keys

Cu siguranță, toată lumea o cunoaște pe celebra cântăreață, Alicia Keys, mai ales că a câștigat mai multe premii Grammy de-a lungul anilor. Primul copil al său (Egyp Doud) a venit pe lume în 2010, iar cel de-al doilea (Genesis Ali) s-a născut în 2014. Ei bine, între 2010 și 2015, cântăreața a renunțat la scenă pentru a se concentra pe creșterea copiilor săi. Deși în 2015 a revenit ca jurat al emisiunii „The Voice”, ea spunea atunci că încearcă să facă tot posibilul să găsească un echilibru între job și copii, numai că, în orice moment copiii săi au prioritate.

Christina Aguilera

În anii ’90, Christina Aguilera era în perioada ei de glorie, făcând furori pe scenele din lumea întreagă. Totuși, după nașterea primului să copil, artista a renunțat la faimă și a decis să se ocupe mai mult de micuț. Acum, celebra cântăreață are doi copii și mai scoate din când în când câte o piesă. Cu toate acestea, familia este și va rămâne o prioritate pentru Christina.

Vedete celebre care au dat cariera pe viața de familie
Vedete celebre care au dat cariera pe viața de familie – Christina Aguilera

Demi Moore

Tot pe la începutul anilor 1990, Demi Moore și Bruce Willis erau cunoscuți drept „cuplul de aur de la Hollywood”. Însă, după mai mulți ani de căsnicie ei au decis să meargă pe drumuri separate. În caz că nu știați, după ce Demi lea născut pe cele trei fete, ea și Bruce au decis să se multe în Idaho, un mic oraș din California. La acea vreme, actrița a renunțat la strălucitoarea sa carieră fără să se uite înapoi.

Shania Twain

Cântăreața canadiană a avut multe hit-uri de succes, printre care și „Man! I Feel Like a Woman”. Ei bine, artista era pe culmile succesului când a hotărât să facă o mare schimbare în viața ei. Mai exact, să își dedice mai mult timp familiei și creșterii copilului. Ulterior, Shania și soțul său au decis să se mute în Elveția, pentru a-și crește liniștiți copilul.