Home » Când, unde, cum » 7 nume care atrag norocul. Ce semnifică de fapt și care sunt

7 nume care atrag norocul. Ce semnifică de fapt și care sunt

Violeta Badea / 01.05.2021, 10:54
7 nume care atrag norocul. Ce semnifică de fapt și care sunt

7 nume care atrag norocul. Ce semnifică de fapt și care sunt. Urmează să ai un copil și te gândești ce nume va purta noul membru al familie? Ei bine, află care sunt cele mai frumoase nume care aduc noroc și asigură un viitor strălucit. În acest material îți vom dezvălui care sunt acestea și ce semnifică de fapt.

7 nume care atrag norocul

Mai mulți cercetători au descoperit că numele pe care îl purtăm ne influențează foarte mult și ajunge să ne definească întreaga viață. Da, ai auzit bine! Probabil nu îți dai seama cât de mult contează acesta, dar sunt anumite detalii care îi pot influența tot viitorul. Psihologii spun că un copil cu un nume considerat drept ciudat, va fi mereu tachinat de către ceilalți, iar acest lucru îi va afecta dezvoltarea psihică.

Dacă alegem un nume de conducător, de exemplu Alexandru, îi va da încredere în sine, iar ceilalți vor avea involuntar o atitudine respectuoasă față de un astfel de nume. De asemenea, unele nume atrag succesul ca un magnet și nu sunt doar vorbe. Mai mulți cercetători au făcut o serie de studii care au dovedit acest lucru.

Iata cateva nume norocoase
Iata cateva nume norocoase

1. Isabela

Persoanele care poartă acest nume sunt puternice, impunătoare și luptă pentru a ajunge pe cele mai înalte culmi. Sunt persoane îndrăznețe, nu se tem de nimic și adoră să fie în centrul atenției. Aceste persoane sunt interesate atât de domeniul spiritual, cât și de domeniul intelectual. Vor să-și depășească toate limitele, iar norocul este de partea lor.

2. Dalia

Dalia a fost zeița norocului și a maternității, în mitologia țărilor slave. Ea aducea norocul și bunăstarea în familie, iar femeilor le oferea norocul în dragoste.

3. Toma

Toma este un bărbat foarte chipeș, mândru și orgolios. De asemeanea, acesta este o persoană foarte curioasă și adoră să descopere lucruri noi. În plus, numele de Toma are legătură cu Biblia. Acesta a fost unul dintre cei 12 discipoli ai lui Iisus.

4. Felicia

Numele de Felicia provine din limba latină și se traduce fericită sau soartă fericită. Se spune că cine îl va purta va avea parte de numeroase oportunități de a-și găsi fericirea.

5. Noah

Noah este un nume de origine ebraică, însemnând „pașnic”, „lung”, „confort”, „odihnă” sau „care a trăit mult”. De asemenea, este un nume biblic. În Vechiul Testament, Noe a construit o arcă, pentru ca el, membrii familiei lui și animale din toate speciile, să se salveze din calea Potopului.

6. Ioana

Ioan și Ioana sunt două nume care au legătură cu Biblia. Acestea semnificau „ocrotiți sau fericiți de Dumnezeu”. Ioana este un nume foarte norocos și persoanele care îl vor primi vor avea parte de un destin liniștit și plin de dragoste.

7. Gabriel

Acest nume provine din limba ebraică Gabar, care se traduce „puternic”, iar alături de terminația „el”, acesta reprezintă faptul că „Dumnezeu este puternic”, „El” făcând referire la Dumnezeu, în acest caz. Acest nume transmite o energie puternică, impunătoare, iar asta datorită legăturii existente cu Dumnezeu. Se spune că bărbații care vor purta acest nume vor reuși să se impună rapid și vor avea noroc pe tot parcursul vieții.