Home » Când, unde, cum » Afacerea nebănuită pe care o are Andreea Bănică. În ce a ales artista sa investească bani mulți

Afacerea nebănuită pe care o are Andreea Bănică. În ce a ales artista sa investească bani mulți

Alexandru Cazacu / 07.04.2022, 14:28
Afacerea nebănuită pe care o are Andreea Bănică. În ce a ales artista sa investească bani mulți

Cu siguranță, toți românii o cunosc pe, Andreea Bănică, una dintre cele mai talentate cântărețe din țara noastră. Însă nu mulți știu, că artista este implicată și în afaceri, nu doar în muzică. Află în rândurile de mai jos, ce afacere are Andreea Bănică. Iată în ce a decis îndrăgita cântăreață să investească o sumă mare de bani.

Ce afacere are Andreea Bănică. În ce a investit artista

Mai exact, Andreea Bănică și soțul său, Lucian Mitrea, au decis să investească într-un hotel de pe litoralul Mării Negre, în stațiunea Eforie Nord. În urmă cu ceva timp, artista declara că a avut o casă în Eforie, însă a vândut-o pentru a investi în hotelul care se va deschide în vară.

„Am vândut acum 4 ani casa noastră de la Eforie. Acum facem un hotel care se va deschide în vară, pe faleză, la Eforie Nord. O să-l subînchiriez. Eu vreau să plec în lume, să-mi iau copiii și să mă plimb”, a dezvăluit Andreea Bănică, potrivit playtech.ro.

Andreea Bănică și-a dorit mult hotelul de la Eforie Nord

Se pare că, cel care s-a implicat mai mult în această afacere a fost chiar soțul și impresarul artistei. În 2020, Lucian Mitrea spunea se ocupă de îndeaproape de lucrări și merge foarte des pe șantier. Potrivit partenerului de viață al artistei, hotelul s-a născut din dorința Andreei Bănică de a avea o construcție proprie.

„Este situat pe faleza din Eforie Nord și ne-am propus să îl inaugurăm anul viitor. Eu sunt chiar aici, pe șantier, când vorbesc cu voi și mă ocup îndeaproape de lucrări. Aici ne-am născut amândoi și aici și-a dorit foarte tare Andreea să aibă o construcție a ei și așa s-a născut hotelul acesta la care muncim de ceva timp. Abia așteptăm să terminăm lucrările și încă nu am ales un nume pentru el. Vom vedea cum se va numi și vă vom ține la curent cu lucrările”, spunea Lucian, la vremea respectivă, conform celor de la click.ro.

Tot atunci, artista se lăuda cu noua afacere de familie și era nerăbdătoare să se implice. Andreea își dorește ca noua clădire să fie de clasă, cu servicii de top, astfel încât clienții să rămână impresionați și mulțumiți.

Afacerea nebănuită pe care o are Andreea Bănică. În ce a ales cântăreața sa investească bani mulți
Afacerea nebănuită pe care o are Andreea Bănică. În ce a ales cântăreața sa investească bani mulți

Andreea Bănică își va petrece sărbătorile de Paște în Bulgaria

Frumoasa cântăreață va pleca înainte de Paște în Bulgaria, unde va concerta pentru publicul local. După cum spune chiar ea, este foarte cunoscută la bulgari, mai ales că a avut mai multe turnee acolo.

„Eu am concert în Bulgaria. Nu cânt pentru comunitate. Acolo sunt foarte cunoscută, am avut turnee acolo, e foarte bine. Cam de 10 ani merg, am tot fost în țări balcanice. Bulgarii sunt foarte primitori, totul e la superlativ. Petrec Paștele cu bulgarii”, a spus Andreea Bănică.

În pandemie, din cauza restricțiilor impuse de autorități, nu prea au fost concerte, așa că Andreea s-a implicat în unele proiecte online care, în opinia cântăreței, merg foarte bine și în prezent.