Home » Când, unde, cum » Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite. Antena 1 a fixat deja calendarul

Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite. Antena 1 a fixat deja calendarul

Manolică Anca / 20.06.2021, 11:10
Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite. Antena 1 a fixat deja calendarul

Chefi la cuțite de la Antena 1 și-a ales și câștigătorul sezonului cu numărul 9. Emisiunea continuă de ani buni să țină cu sufletul la gură milioane de telespectatori, grație spectaculoaselor confruntări între chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, dar și battle-urile dintre cei mai iscusiți bucătari care concurează. Iată când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite.

Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite

Nici nu s-au încheiat bine tensiunile de la Chefi la Cuțite, sezonul 9, și pare că începe nebunia pentru următorul sezon. Chefi la Cuțite a fost și în acest sezon una dintre emisiunile preferate ale românilor, audiențele confirmând din plin interesul telespectatorilor pentru show-ul culinar. Tocmai de aceea, producătorii se pregătesc de un nou sezon spectaculos.

Fiindcă Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la jumătatea sezonului 9 Chefi la cuțite pentru că urma să nască, postul de prezentator a fost ținut „cald” de Irina Fodor și Speak. Ea a revenit în finala sezonului și a prezentat cel mai emoționat moment: anunțarea numelui fericitului câștigător.

Emisiunea va fi în grila de toamnă

Când încep filmările la sezonul 10 Chefi la Cuțite? Se pare că trustul nu a anunțat încă o dată exactă pentru începerea filmărilor, însă ele vor avea loc în această vară, tocmai pentru ca noul sezon să ajungă pe post în grila de toamnă. Există șanse mari ca Irina Fodor să prezinte Chefi la Cuțite și în sezonul 10, tocmai pentru ca Gina să mai stea acasă alături de micuța Josephine. De menționat faptul că un sezon Chefi la Cuțite se filmează cam în aproximativ trei săptămâni.

Chefi la Cuțite sezonul 10 începe în toamnă
Chefi la Cuțite sezonul 10 începe în toamnă

În prezent, Irina Fodor este angrenată într-un alt proiect de mare anvergură, Asia Express, sezonul 4, unde filmările sunt în toi. Și acest reality-show a fost anunțat pe lista de producții care vor avea premiera în această toamnă. Concurenții celui de-al patrulea sezon au pornit în cursa vieții lor pe „Drumul Împăraților”, un adevărat test de depășire a limitelor fizice și psihice, unde numai cei cu adevărat puternici vor reuși să ajungă la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu al show-ului.

Cine sunt câștigătorii din toate sezoanele Chefi la cuțite

În ce privește numărul sezoanelor câștigate, Sorin Bontea este chef-ul cu cele mai multe reușite. După 9 sezoane Chefi la cuțite, patru concurenți din echipa aecstuia au reușit să câștige titlul de cel mai bun bucătar și premiul în valoare de 30.000 de euro.

Odată cu aflarea câștigătorului ultimului sezon, Cătălin Scărlătescu și-a mai trecut o victorie în palmares, ajungând la trei. Pe ultimul loc se află Florin Dumitrescu, care a reușit să câștige show-ul culinar de numai două ori. Presiunea este din ce în ce mai mare cu fiecare sezon, pentru că nivelul de pregătire al concurenților este tot mai ridicat.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 1 – bătălia finală s-a dat între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș, câștigătorul fiind cel dintâi, care a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 2 – bătălia finală a farfuriilor s-a dat între Alex Bălan, din echipa lui chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Câștigătorul a fost Cristian Voicu, care a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 3 – concurenții din finală au fost George Manole, din echipa lui chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, victoria s-a produs în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 4 – concurenții din finală au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa lui chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Norocosul câștigător din acest sezon a fost Andrei Cristian Olteanu.

Chefi la cuțite sezonul 10 va fi în grila de toamnă a Antenei 1
Chefi la cuțite sezonul 10 va fi în grila de toamnă a Antenei 1

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 5 – acest sezon a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu. Bătălia finală a fost Bogdan Vandici, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui chef Sorin Bontea.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 6 – finaliștii au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai Munteanu (Munti) a fost fericitul câștigător.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 7 – în sezonul șapte, bătălia s-a dus între Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul a fost Alex Comerzan. El a plecat acasă cu titlul și premiul de 30.000 de euro.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 8 – bătălia finală a farfuriilor s-a dat între Roxana Blenche din echipa lui chef Dumitrescu și Ionuț Belei cu Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea, Ionuț Belei, a fost fericitul câștigător.

Câștigător Chefi la cuțite sezonul 9 – finaliștii acestui sezon au fost Elena Matei din echipa lui chef Bontea, Cătălin Amarandei din echipa lui chef Dumitrescu și Narcisa Birjaru din echipa lui Scărlătescu. Cea din urma a fost fericita câștigătoare, devenind, totodată, și prima femeie din istoria show-ului care primește un astfel de trofeu.