Home » Când, unde, cum » Cine este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021 – Live UPDATE

Cine este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021 – Live UPDATE

Violeta Badea / 17.06.2021, 08:08

Iată că s-a aflat și cine este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021. Aseară, de la ora 20:30, cei trei finaliști ai show-ului culinar „Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1, au gătit cu un singur gând: titlul de cel mai bun bucătar din România și premiul în valoare de 30.000 de euro. Iată cine este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021.

Finala Chefi la cuțite 2021 și-a aflat câștigătorul

Miercuri, 16 iunie 2021, de la ora 20:30, pe Antena 1, în cadrul marii finale, fanii show-ului culinar „Chefi la cuțite” s-a aflat cine a reușit să câştige premiul cel mare, obținând uriașa sumă de 30.000 de euro. Cei trei finaliști au fost anunțați în cadrul ediției din, 15 iunie.

Cei trei concurenți care s-au luptat pentru marele trofeu sunt: Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu; Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea; Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

Cei trei chefi
Cei trei chefi

Cine este Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei, în vârstă de 28 de ani, are meseria de bucătar. Acesta a profesat în mai multe restaurante atât din țară, cât și din străinătate. Concurentul a povestit că muncește de la vârsta de 14 ani, fiind o persoană extrem de ambițioasă și muncitoare. Cătălin Amarandei a avut parte de foarte multe dezamăgiri în această profesie. Concurentul a povestit cum a fost păcălit cu o ofertă de muncă în străinătate, dar nu a renunțat și a făcut mai multe cursuri de calificare.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici”, a povestit Cătălin Amarandei.

Concurentul spunea că participarea la emisiunea „Chefi la cuțite” reprezintă cea mai mare provocare. Acesta a avut un parcurs excelent, reușind să ia trei cuțite din partea juraților și a trecut în bootcamp unde și-a demonstrat talentul desăvârșit. Iată ce a spus Cătălin în momentul în care a aflat că este primul finalist.

„A fost primul moment din concurs în care am explodat de bucurie!”, a spus concurentul.

„Cătălin a fost motorul echipei și a demonstrat că este unul dintre cei mai buni bucătari pe care i-am avut aici. Își merită locul în finală!”. a declarat Florin Dumitrescu.

Cine este Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea

Elena Matei, în vârstă de 22 de ani, este din Ploiești și a rămas fără tată de la vârsta de 15 ani. Tânăra a povestit că părintele său și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă, iar mama sa a decis să plece în străinătate, deoarece banii pe care îi câștiga în țară nu erau suficienți.

Cu toate astea, Elena s-a dovedit a fi un copil extrem de ambițios. Astfel, tânăra s-a angajat la vârsta de doar 18 ani ca ospătar, iar apoi a demonstrat că are potențial și a avansat prin foarte multă muncă. Iată ce a declarat Elena Matei după ce a fost desemnată finalistă a show-ului culinar.

„Faptul că am ajuns în finală îmi demonstrează că sunt puternică și că toată suferința prin care am trecut până acum a fost cu un motiv, ca să ajung aici!”,a spus tânăra.

„Elena este o luptătoare și a demonstrat că știe să gătească bine, merită să fie în finală!”, a declarat Sorin Bontea.

Cine este Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Narcisa Birjaru, în vârstă de 24 de ani, s-a remarcat prin preparatele ei, prin spiritul de echipă, dar şi prin simţul umorului. Concurenta a povestit că este căsătorită încă de la vârsta de 14 ani și provine dintr-o familie de etnie romă. Aceasta a reușit să impresioneze juriul prin preparatele tradiționale țigănești, în special prin tocănița țigănească.

După ce s-a măritat, Narcisa Birjaru s-a îndrăgostit de meseria de bucătar, meserie pe care o practică și mama sa. Iată ce a declarat concurenta după ce a aflat că va participa în finala Chefi la cuțite 2021.

„Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici și că voi impresiona atâția oameni. Este magic!”, a spus Narcisa Birjaru.

„Nu subestimați concurenții – gustul ajunge în finală”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Cine este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021

Ei bine, iată că s-a aflat și câștigătorul celui de-al nouălea sezon Chefi la Cuțite! Narcisa Birjaru este concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021. Tânăra în vârstă de 24 de ani din echipa mov, condusă de Cătălin Scărlătescu, a reușit să devină prima femeie din istoria show-ului care primește un astfel de trofeu.

Concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021
Concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021

Battle după battle și duel după duel, concurenta a fost tot timpul numai ochi și urechi, învățând extrem de multe noțiuni despre gătit și bucătărie. Astfel, Narcisa Birjaru a avut o evoluție spectaculoasă până în finala Chefi la cuțite 2021. Apoi, avându-i mari rivali pe Elena Matei și pe Cătălin Amarandei, tânăra din București a reușit să demonstreze că a fost cea mai bună dintre cei buni și a devenit astfel concurentul care a câștigat finala Chefi la cuțite 2021.

„A fost șoc, nu mă așteptam să câștig sezonul 9 Chefi la cuțite. E cea mai mare bucurie a mea, nu mă așteptam. Pur și simplu eu aici n-aș fi putut să ajung fără echipa mea”, au fost câteva dintre cuvintele Narcisei Birjaru după ce a aflat că a câștigat.”, a declarat aceasta, imediat după ce a fost declarată câștigătoarea sezonului 9 Chefi la Cuțite.