Home » Când, unde, cum » Vezi Live Video semifinala emisiunii Chefi la Cuțite 2021 pe Antena 1

Vezi Live Video semifinala emisiunii Chefi la Cuțite 2021 pe Antena 1

Violeta Badea / 14.06.2021, 11:16

Vezi Live Video semifinala emisiunii Chefi la Cuțite 2021. Chefi la Cuțite 2021 se apropie cu pași repezi de marea finală, când unul dintre concurenți va intra în posesia premiului de 30.000 de euro. În ediția din 13 iunie s-au aflat numele semifinaliștilor rămași în competiția showului culinar de la Antena 1. Iată care sunt cei nouă concurenți care vor lupta pentru un loc în marea finală.

Vezi Live Video semifinala emisiunii Chefi la Cuțite 2021

Chefii si Irina Fodor
Chefii si Irina Fodor

Pe data de 13 iunie, cei 11 concurenți rămași în competiția Chefi la Cuțite de la Antena 1 și-au dat toată silința pentru a-i impresiona pe jurați și pentru a obține cele mai bune note. Chef Florin Dumitrescu i-a avut în echipa albastră pe Cătălin, Florin, Ștefan și Keed. Chef Sorin Bontea și-a pus toate speranțele în bucătarii din trupa verde: Elena, Rikito, Victorina și Dorin.

În timp ce Cătălin Scărlătescu a plecat la luptă alături de Alex, Valentina și Narcisa. Ca de fiecare dată, emoțiile au atins cote maxime, deoarece miza a fost una uriașă: locul în semifinale. Din păcate, doi concurenți din echipa verde a lui Sorin Bontea au fost eliminați. Iată cine a reușit să treacă mai depare.

  • Valentina Ioniță – echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu
  • Alexandru Bădițoaia – echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu
  • Narcisa Birjaru – echipa mov a lui Chef Cătălin Scărlătescu
  • Cătălin Amarandei –  echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu
  • Ștefan Borleanu – echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu
  • David Ioniță (Keed) – echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu
  • Florin Revesz – echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu
  • Cristina Elena Matei – echipa verde a lui Chef Sorin Bontea
  • Rikito Watanabe – echipa verde a lui Chef Sorin Bontea

Când are loc finala Chefi la Cuțite 2021

Luni, 14 iunie, va avea loc semifinala Chefi la Cuțite 2021. Cei nouă concurenți din cele trei echipe se vor lupta pentru a obține cele mai bune note. Show-ul culinar va putea fi urmărit  la Antena 1, dar și pe Antena Play.

Apoi, cei mai buni bucătari se vor duela în finală. Aceasta se va disputa în două etape. Prima va avea loc marți, pe data de 15 iunie și miercuri, pe data de 16 iunie. Ambele ediții vor putea fi urmărite tot pe postul de televiziune Antena 1 sau pe platforma Antena Play, începând cu ora 20:30.

Emoțiile sunt foarte mari, iar duelurile din ce în ce mai aprige. Rămâne de văzut cine va avea cele mai bune farfurii și va pleca acasă cu farfuria de aur, trofeul Chefi la Cuțite și marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Cine este câștigătorul celor mai multe ediții Chefi la Cuțite

Cine a castigat cele mai multe editii
Cine a castigat cele mai multe editii

Chef Sorin Bontea este câștigătorul celor mai multe ediții „Chefi la cuțite”. Acesta a reușit să câștige de patru ori trofeul emisiunii culinare de la Antena 1, spre deosebire de Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Aceștia au doar câte două trofee, fiecare. Primul sezon al Chefi la Cuțite a fost câștigat de Cristi Șerb, din echipa lui Sorin Bontea.

Al doilea sezon a fost câștigat de Cristian Voicu, din echipa lui Florin Dumitrescu. Sezonul 3 a fost câștigat de Gianny Bănuță, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Andrei Cristian Olteanu de la echipa lui Chef Bontea a intrat în posesia marelui premiu al sezonului 4 Chefi la Cuțite.

Sezonul 5 a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa lui Chef Dumitrescu. Sezonul 6 a fost câștigat de Chef Bontea, datorită lui Mihai Munteanu care a reușit să câștige marele premiu. Sezonul 7 l-a avut în prim plan pe Alexandru Comerzan din echipa lui Cătălin Scărlătescu, iar în ultimul sezon Ionuț Belei din echipa lui Chef Bontea și-a adjudecat victoria.