Home » Când, unde, cum » Vezi Live Video pe Antena 1 a doua parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021

Vezi Live Video pe Antena 1 a doua parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021

Violeta Badea / 16.06.2021, 12:07

În această seară, miercuri 16 iunie 2021, vom afla cine este marele căștigător al emisiunii Chefi la Cuțite 2021. După ce au fost anunțați cei trei finaliști ai sezonului 9, fanii deja și-au ales favoritul și așteaptă cu sufletul la gură să vadă cine va intra în posesia premiului de 30.000 de euro. Iată unde poți să vezi Live Video a doua parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite 2021.

Vezi Live Video pe Antena 1 a doua parte a finalei emisiunii Chefi la Cuțite

Admiratorii emisiunii Chefi la Cuțite așteaptă cu nerăbdare să afle cine va fi marele câștigător al îndrăgitului show culinar, iar fiecare persoană și-a ales deja favoritul și îl susține pentru a primi titlul de cel mai bun bucătar din România. Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dus o luptă crâncenă alături de echipele lor și le-au îndrumat pașii concurenților, însă doar trei concurenți au fost aleși pentru duelul final. În această seară unul dintre ei va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro și trofeul mult dorit. Cei trei fantastici care se luptă pentru marele trofeu sunt:

  • Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu
  • Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea
  • Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu

Emoțiile sunt foarte mari pentru cei trei concurenți, dar și pentru simpatizanții acestora. Trebuie să mai menționăm că este pentru prima oară când finala se desfășoară pe parcursul a două zile. Telespectatorii pot urmări finala show-ului culinar începând cu ora 20:30 pe postul de televiziune Antena 1 sau pe platforma Antena Play.

Catalin Scarlatescu si Gina Pistol
Catalin Scarlatescu si Gina Pistol

Invitat surpriză în prima finală Chefi la Cuțite 2021

În ediția de seara trecută a show-ului culinar, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de proporții. Aceștia au rămas uimiți când au văzut că pe platourile de filmare își face apariția nimeni alta decât superba Gina Pistol. Atât chefii, cât și concurenții au fost foarte emoționați și nu le-a venit să creadă că viitoarea mămică a venit să-i susțină.

Reamintim că emisiunea Chefi la Cuțite este înregistrată, acesta fiind motivul pentru care Gina Pistol a venit cu doar câteva săptămâni înainte să o nască pe micuța Josephine. Din acest motiv, iubita lui Smiley a fost nevoită să renunțe la Chefi la Cuțite sezonul 9 pentru că a rămas însărcinată. În locul acesteia a venit frumoasa Irina Fodor. Gina Pisto și-a făcut apariția într-o rochie superbă, de culoare verde,iar zâmbetul fermecător nu i-a lipsit de pe chipul angelic.

„Mi-a fost dor de voi, simpaticilor! Legat de rochia verde, nu m-a mai încăput altceva, nu am putut să nu fiu alături de voi când eu știu ce înseamnă pentru voi această competiție. E victoria voastră, a tuturor, să vă bucurați de aceasta clipă. Vă sărut si vă țin pumnii!”, a spus Gina Pistol în cadrul emisiunii.

Între timp, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță superbă, Josephine Ana Maria. Vedeta a născut în luna martie și este primul copil al cuplului pe care îl formează cu Smiley. Gina Pistol a fost înlocuită, pe perioada maternității, de Irina Fodor la ambele emisiuni: Chefi la Cuțite și Asia Express.