Home » Când, unde, cum » Când începe Casa Iubirii la Kanal D. Totul despre noul reality show: difuzare, concurenți, reguli, marele premiu

Când începe Casa Iubirii la Kanal D. Totul despre noul reality show: difuzare, concurenți, reguli, marele premiu

Alexandru Cazacu / 26.03.2022, 10:59
Când începe Casa Iubirii la Kanal D. Totul despre noul reality show: difuzare, concurenți, reguli, marele premiu

În curând, postul de televiziune Kanal D aduce telespectatorilor un nou reality show matrimonial. Mai exact, este vorba despre „Casa Iubirii”, emisiune prezentată de Andreea Mantea. Află în continuare când începe „Casa Iubirii” și multe alte detalii despre noul reality show. Când va fi difuzat, care sunt regulile și în ce constă marele premiu, puteți afla în rândurile de mai jos.

Când începe Casa Iubirii la Kanal D

Începând din 4 aprilie, Kanal D va difuza cel mai nou reality show matrimonial, iar gazdă va fi nimeni alta decât Andreea Mantea. Casa în care se filmează este în România și a fost construită de la zero. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri și va avea câte două difuzări pe zi, una de la ora 10:00, iar alta începând de la 17:00. Sâmbătă și duminică, reality show-ul va fi difuzat de la 17:00 și de la 19:00.

Cei 14 concurenți (7 băieți și 7 fete) vin în Casa Iubirii pentru a-și afla dragostea. Gazda emisiunii, Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul emisiunii, iar la finalul show-ului vor exista doi câștigători, adică un băiat și o fată. Fiecare dintre cei doi câștigători vor pleca acasă cu câte 10.000 de euro în buzunar. În plus, la Galele ce vor avea loc în fiecare duminică, telespectatorii vor alege, prin vot, Favoritul sau Favorita săptămânii, care va avea parte de un premiu în valoare de 5.000 de lei, dar și de recunoașterea publicului.

În Casa Iubirii regulamentul va fi unul foarte strict

Prezentatoarea emisiunii i-a cunoscut deja pe concurenți și a rămas impresionată de dorința acestora de a-și găsi sufletul pereche, dar și de felul în care aceștia au reacționat când au văzut Casa Iubirii care, după cum spuneam, a fost construită de la zero. Totodată, Andreea Mantea susține că va avea grijă ca regulamentul foarte strict al emisiunii să fie respectat de către concurenți.

„Au fost impresionați când au văzut casa, am observat asta pe chipurile lor, și nu avea cum sa fie altfel pentru că toate încăperile arată minunat! E un loc în care le-am asigurat toate condițiile să se simtă bine și să fie relaxați, să fie ei înșiși. Voi fi alături de ei și ca prietenă, dar și ca „tutore”, pentru că îi voi monitoriza în permanență și voi avea grijă ca fiecare dintre cei 14 concurenți să respecte regulile Casei.

Cu toții vor trebui să țină seama de un regulament foarte strict și vor fi penalizați în cazul în care regulile casei vor fi încălcate. Regulamentul are legătură și cu comportamentul lor în casă, pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalți și până la vestimentație sau respectarea programului și a normelor activităților în care vor fi implicați”, spune îndrăgita vedetă.

Când începe emisiunea Casa Iubirii la Kanal D
Când începe emisiunea Casa Iubirii la Kanal D / Foto: Andreea Mantea

„Culisele Iubirii”, spin off cu conținut exclusiv și complementar

Odată cu lansarea noului reality show-ului de la Kanal D, pe canalul de YouTube WOWnews se va lansa și spin off-ul acestuia. Mai exact, este vorba despre „Culisele Iubirii”, producție cu conținut exclusiv și complementar din „Casa Iubirii”, prezentată de Bianca Comănici.

În cadrul acestui acestui show online, fanii emisiunii vor putea urmări mai multe interviuri, în exclusivitate, cu concurenții și cu apropiații lor. Materialele sunt realizate în culisele reality show-ului, iar conversațiile și gesturile acestora vor fi dezbătute cu invitații speciali ai show-ului online.

Publicul va putea urmări „Culisele iubirii” lunea și miercurea, începând de la ora 18:00, live, simultan pe WOWbiz.ro și WOWbiz Facebook, dar și de la ora 19:00, pe canalul de Youtube WOWnews.