Home » Când, unde, cum » Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, conform previziunilor făcute de Baba Vanga. Data apare menționată în profețiile ei

Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, conform previziunilor făcute de Baba Vanga. Data apare menționată în profețiile ei

Manolică Anca / 14.03.2022, 15:16
Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, conform previziunilor făcute de Baba Vanga. Data apare menționată în profețiile ei

Baba Vanga a uimit lumea cu previziunile ei anuale care au continuat cu mult după ce aceasta a murit. Cunoscută drept „Nostradamus al Balcanilor”, aceasta este celebră pentru că a prezis lucruri care au ajuns să semene foarte mult cu atacurile teroriste de la 11 septembrie sau cu Brexit-ul. De asemenea, ea a prezis dezastrul de la Cernobîl și moartea prințesei Diana. Descoperă și ce previziuni a făcut în legătură cu războiul Rusia-Ucraina. Când va lua acesta sfârșit.

Previziuni Baba Vanga 2022. Ce a spus despre războiul Rusia-Ucraina

Baba Vanga a trecut în neființă în 1996, la vârsta de 85 de ani, însă a lăsat mai multe profeții în urmă. Unele dintre ele fac referire la anul 2022. Femeia de origini bulgărești ar fi fost binecuvântată cu puteri încă de la vârsta de 12 ani, după momentul în care și-a pierdut vederea în timpul unei furtuni. Cele mai cunoscute previziuni ale sale care s-au adeverit au fost atacurile teroriste din 11 septembrie și alegerea lui Barack Obama ca președinte al SUA.

Supranumită și „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga a făcut predicții și despre războiul care se duce în aceste zile pe teritoriul Ucrainei. Se pare că într-una dintre previziuni, Baba Vanga ar fi anticipat faptul că în 2022 Rusia va trece printr-un conflict militar. De asemenea, aceasta prezicea că Putin va deveni „domnul lumii” și că nimeni nu poate să oprească Rusia.

Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, potrivit Babei Vanga

Dar previziunile sale au mers și mai departe și a vorbit și despre momentul în care acest război ar lua sfârșit. O publicație din Rusia, recomandat de agenția rusă de stat RIA Novosti, susține că Baba Vanga a anunțat când se va încheia războiul. Cu toate că nu a oferit o dată exactă pentru sfârșitul războiului, ar fi spus că situația ar urma să se stabilizeze abia în 2027.

„Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, potrivit Cancan.ro.

Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, potrivit Babei Vanga
Când se va termina războiul Rusia-Ucraina, potrivit Babei Vanga

Site-ul din Rusia mai amintește și faptul că Volodimir Zelenski este abia al 7-lea președinte al Ucrainei de după ruperea din URSS. Totodată, într-o predicție anterioară publicată pe același site rusesc în decembrie 2021, când deja peste 100.000 de trupe rusești erau mobilizate la granița ucraineană, Baba Vanga este citată spunând că nu va avea loc niciun război mondial în 2022.

Ce a mai prezis clarvăzătoarea pentru acest an

Așa cum am subliniat și în rândurile anterioare, printre previziunile Babei Vanga pentru 2022 se numără și cea potrivit căreia, omenirea se va confrunta în 2022 cu o nouă pandemie, foamete și cu război.

De asemenea, aceasta a prezis că, în 2022, în urma încălzirii globale gheața se va topi, iar astfel va apărea un nou virus letal. Se pare că acesta se va dezgheța după foarte mulți ani în care ar fi stat conservat, iar prima oară ar apărea în Siberia.

De asemenea, Baba Vanga spunea că, atât Australia, cât și mai multe țări din Asia trebuie să se pregătească pentru urmările unor dezastre naturale. Conform previziunilor Babei Vanga, vor avea loc multe inundații, care vor lovi puternic în economia lumii.