Home » Când, unde, cum » Câți bani câștigă lunar angajații de la RCS&RDS. Salariul diferă în funcție de postul ocupat

Câți bani câștigă lunar angajații de la RCS&RDS. Salariul diferă în funcție de postul ocupat

Toader Mihai / 16.12.2021, 11:36
Câți bani câștigă lunar angajații de la RCS&RDS. Salariul diferă în funcție de postul ocupat

Înființat în 1994, RCS & RDS se numără printre principalii operatori de telecomunicații din țara noastră. În ceea ce privește salariul angajaților companiei, acesta nu este deloc de neglijat, dar diferă în funcție de postul ocupat și de experiența fiecărui salariat. Haideți să vedem câți bani încasează lună de lună angajații RCS & RDS.

Câți bani câștigă lunar salariații de la RCS & RDS

Așadar, potrivit informațiilor de pe site-urile de specialitate, în București, un tehnician fibră optică cu experiență era plătit, în luna septembrie, cu suma de 5.000 lei (salariul lunar net). Cu toate acestea, după cum spuneam și anterior, salariile nu sunt la fel pentru toți angajații companiei, iar că sumele încasate depind de responsabilitatea și experiența fiecăruia.

De exemplu, pentru salariul menționat mai sus, salariatul trebuie să aibă o experiență în domeniul respectiv de câțiva ani buni. Iată ce salarii sunt la RCS & RDS, potrivit undelucrăm.ro.

  • În Brașov, un operator rețele telecomunicații cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an (angajat full time) încasa un salariu net de 2.500 de lei. La această sumă se adaugă un bonus lunar de 1.000 de lei și un bacșiș de 300 lei.
  • Pentru un Operator Frontline, angajat full time și cu o experiență de 3 ani, salariul este de 2.500 de lei.
  • În Capitală, postul de Brand and Trade Marketing Manager (full time) era plătit cu suma de 5.000 lei lunar (net). De asemenea, angajatul mai primea tichete de masă de 150 lei și încă 1.000 lei din alte bonusuri.
  • Un operator call center, fost angajat full time în 2020, încasa un salariu de 2.200 de lei lunar. Experiență în domeniu: mai puțin de un an.
  • Agent comercial D2D angajat full time, în Iași – un salariu net de 4.500 de lei (experiență în domeniu de 2 ani).
  • Tehnician fibră optică (full time) – salariu net de 5.000 de lei (experiență în domeniu de 13 ani).
  • Un tehnician service angajat full time, în Sibiu, încasa lunar un salariu net de 3.200 de lei. Experiență în domeniu: 10 ani.
  • Junior security Analyst (angajat full time în București) – 5.000 lei lunar (net). Experiență mai puțin de 1 an.
Câți bani câștigă lunar angajații de la RCS & RDS
Câți bani câștigă lunar angajații de la RCS & RDS

Veste bună de la Digi RCS & RDS

Cei de la Digi RCS RDS vin cu o ofertă incredibilă de Crăciun. Periodic, operatorul vine cu oferte atractive, iar de cele mai multe ori, acestea sunt dedicate clienților noi, pentru ai aduce în rețeaua sa. Ei bine, câteodată există și excepții de la această regulă, iar acum poți beneficia de 2 luni gratuite la un serviciu atractiv, fie că ești client fidel, fie că te gândești să devii unul.

Mai exact, pentru o perioadă limitată de timp, poți să activezi gratuit în contul tău de client opțiunea „Max Pack”. Așadar, vreme de 2 luni de zile de la activare, nu vei plăti nimic pentru accesul la canalele: HBO, HBO 2, HBO 3, HBO Go, Cinemax și Cinemax 2. După această perioadă, vei achita suma de 15 lei pentru această ofertă, însă vei ști dacă pachetul este sau nu potrivit pentru tine. În concluzie, operatorul ne oferă două luni de probă, în care factura rămâne aceeași, potrivit playtech.ro.