Home » Film & Seriale » Mai apare sau nu sezonul 4 al serialului HBO Umbre

Mai apare sau nu sezonul 4 al serialului HBO Umbre

Manolică Anca / 05.08.2021, 11:55
Mai apare sau nu sezonul 4 al serialului HBO Umbre

Fanii renumitului serial de pe HBO „Umbre” se întreabă, de ceva timp, dacă Mai apare sau nu sezonul 4 al serialului. Cum sezonul al treilea a apărut în noiembrie 2020, fanii așteaptă noi vești în ceea ce privește o continuare a poveștii. Iată ce informații sunt până acum.

Totul despre serialul fenomen „Umbre”, de pe HBO

Serialul de televiziune „Umbre” este o dramă românească cu influențe de comedie neagră produsă de HBO, branșa din România. Regizată de Igor Cobileanski și Bogdan Mirică, seria urmărește povestea de viață unui tânăr taximetrist, Relu (Șerban Pavlu), care câștigă bani și ca recuperator pentru Căpitanu’, un mafiot local.

El se comportă ca un taximetrist obișnuit, care are familie și doi copii, niciuna din cele două lumi, cea a familiei și cea a mafiei, neștiind de existența celeilalte. El reușește până la un punct să țină totul sub control, însă totul ia o turnură neașteptată atunci când omoară accidental un om. Acesta dorește imediat să părăsească lumea interlopă, însă nu mai există cale de întoarcere.

Zi de zi, secretele adunate devin tot mai apăsătoare, iar Relu nu mai reușește să balanseze echibrul celor două lumi. Astfel, toate secretele încep să iasă, rând pe rând, la iveală, iar drama izbucnește. În încercarea de a scăpa din situația critică în care se află, acesta se vede forțat să recurgă la măsuri drastice și înțelegeri precare cu personaje periculoase, totul pentru a putea să își protejeze familia.

Şerban Pavlu – Relu Oncescu
Şerban Pavlu – Relu Oncescu

Pe parcursul celor trei sezoane, în rolurile principale apar: Şerban Pavlu – Relu Oncescu, Maria Obretin – Gina Oncescu, Laurenţiu Bănescu – Emilian, Andreea Vasile – Nico, Costel Caşcaval – Nicu, Doru Ana – Căpitanu, Mădălina Craiu – Magda, Gabi Huian – Teddy, Dan Hurduc – Chuckie, Mihai Călin – Sebastian, Ştefan Velniciuc – Nea Puiu, Sergiu Costache – Sabin, Augustin Viziru – Romică, Vitalie Bantaş – Paganel, dar și câteva personaje noi.

Mai apare sau nu sezonul 4 al serialului HBO Umbre

Sezonul 3 al serialului s-a lansat pe 20 noiembrie 2020, iar fanii serialului s-au arătat foarte captivați de cum a continuat povestea. Dar a apărut rapid întrebarea când va apărea sezonul 4 al serialului HBO Umbre. Ei bine, nici în luna august 2021 aceasta nu a primit un răspuns concret.

Într-un interviu acordat acum ceva timp de actorul Șerban Pavlu pentru Libertatea, acesta a dat de înțeles că ar putea exista și un al patrulea sezon, fără să dea însă amănunte clare.

„Seria a treia nu este cu happy-end. Este foarte dark. Cred că lasă loc unui nou sezon. Nu știu dacă o să existe, dar cred că este posibil. Dacă aș face o campanie pentru sezonul acesta, aș spune că „Nu se salvează nimeni”, nu neapărat în sensul unei salvări fizice. Toți sunt damnați, unii sunt și executați”, a spus acesta.

De asemenea, întrebat într-un alt interviu pentru Click! dacă va mai fi sezonul patru acesta a răspuns: „La cererea publicului. Ieșiți în stradă și faceți un grup pe facebook, „Noi vrem sezonul 4 din Umbre”.

Așadar, nu se știe nimic cu certitudine, dar tragem speranță că drama va continua la HBO. Reamintim că toate cele trei sezoane pot fi văzute integral pe platforma de streaming HBO.