Home » Când, unde, cum » Ce culoare evită Kate Middleton să poarte și de ce. Detaliul inedit observat de experții în modă

Ce culoare evită Kate Middleton să poarte și de ce. Detaliul inedit observat de experții în modă

Manolică Anca / 07.04.2022, 17:07
Ce culoare evită Kate Middleton să poarte și de ce. Detaliul inedit observat de experții în modă

Încă de când a intrat în lumina reflectoarelor ca iubită a prințului William, în 2004, ducesa de Cambridge a fost un fel de fashion icon și, după aproape două decenii, efectul Kate Middleton este încă la modă. Fie că este vorba de cei care încearcă să îi imite stilul impecabil, cumpărând de la mărcile ei preferate, fie de faptul că își reciclează adesea ținutele, Kate reușește în continuare să impresioneze atunci când vine vorba de alegerile sale în materie de vestimentație. Totuși, experții în modă au observat un anumit detaliu: Kate Middleton evită să poarte o anumită culoare. Care este și ce spun specialiștii despre acest lucru.

Kate Middleton surprinde mereu prin ținutele pe care le alege

Ducesa de Cambridge este înnebunită după culoare. Acest lucru este evident din alegerile vestimentare ale acesteia, care au afișat de-a lungul timpului un adevărat curcubeu. În timpul celui mai recent turneu regal în Belize, Jamaica și Bahamas, Kate a purtat o gamă largă de rochii și ținute pe care le-a asortat cu măiestrie cu culorile steagurilor națiunilor.

Bineînțeles, cele mai proeminente nuanțe au fost galbenul strălucitor și albastrul profund, care au completat steagurile din Belize și Jamaica. De asemenea, a purtat nuanșe de verde pastel și roz pe alocuri, insulând o frumoasă vibrație de vară. Cu toate acestea, privind retrospectiv la ținutele ei de-a lungul turneului de opt zile, există o culoare pe care soția lui William a evitat-o – portocaliu.

Kate Middleton și Regina Elisabeta împărtășesc o dragoste comună pentru culorile strălucitoare

Nu există persoană care să nu fi apreciat măcar o dată simțul vestimentar impecabil al Reginei Elisabeta. Ea poate fi văzută aproape tot timpul îmbrăcată într-o gamă de culori vii, semn că stăpânește foarte bine arta de a valorifica o garderobă curcubeul. După cum a scris jurnalistul Robert Hardman în biografia sa despre monarhul britanic, singurele culori pe care ea evită să le poarte sunt cele neutre. Monarhul i-ar fi spus odată că îi este teamă că se va amesteca în mulțime, potrivit The List.

Ținute Kate Middleton
Ținute Kate Middleton

Ducesa de Cambridge o urmează, fără îndoială, pe Regină. Ea alege tot timpul palete de culori la fel de strălucitoare, adesea coordonându-se cu Elisabeta atunci când participă împreună la evenimente regale. Dar, spre deosebire de Majestatea Sa, care poate fi văzută adesea purtând cele mai strălucitoare nuanțe de portocaliu, Kate încearcă să evite să poarte această culoare.

Motivul pentru care Kate Middleton ar evita să poarte portocaliu

Chiar dacă s-a întâmplat foarte rar acest lucru, ea nu pare a fi un fan al culorii, notează revista Hello! La baza acestei alegeri ar exista un motiv mai profund și mai științific. Analistul de culori Gabriella Winters a declarat că preferința lui Kate Middleton s-ar putea datora modului în care ea percepe diferite nuanțe în comparație cu tenul ei.

„Oamenii absorb și reflectă aceleași culori în mod diferit, în funcție de machiajul lor biologic unic. Atunci când o culoare este plasată adiacent față de fața ta, aceasta va reflecta lungimea de undă asupra ta”, a explicat Winters.

Uneori, anumite culori specifice, cum ar fi portocaliul, pot forma o reflexie neplăcută. Făcând referire la una dintre rarele ocazii în care Middleton a purtat portocaliu, Winters a spus că această culoare îi face pielea să pară galbenă.