Home » Life & Style » Cine sunt și ce s-a ales de foștii iubiți ai lui Kate Middleton. Acest bărbat a fost marea iubire a soției Prințului William. Foto

Cine sunt și ce s-a ales de foștii iubiți ai lui Kate Middleton. Acest bărbat a fost marea iubire a soției Prințului William. Foto

Burghelea Cătălina / 18.08.2021, 15:10

Prinţul William n-a fost primul bărbat din viaţa lui Kate Middleton, actuala ducesă de Cambridge. Frumoasa sa soție a fost îndrăgostită lulea în tinerețe de băieți simpli care, între timp, au devenit oameni de afaceri.

Cum s-au cunoscut Kate și William

Kate și William s-au cunoscut în timpul studenției, la Universitatea St. Andrews. Între cei doi nu a fost dragoste la prima vedere, deși William a dezvăluit, pentru ITV News, în 2010, că a simțit ceva special pentru tânăra Kate încă de la început.

„Când am întâlnit-o pe Kate, mi-am dat seama că era ceva special la ea. Am devenit prieteni pentru o perioadă, iar acest lucru a fost o bună fundaţie pentru mai târziu. Pentru că faptul că suntem prieteni e un mare avantaj. Şi totul a pornit de-acolo…”, a mărturisit atunci viitorul Rege al Marii Britanii.

Între timp, relația dintre William și Kate a devenit puternică, iar cuplul s-a căsătorit în 2011. Vestea a fost foarte bine primită de Casa regală și de fanii din întreaga lume. Nunta ducilor de Cambridge a fost transmisă la televizor și a avut audiențe record! Peste două miliarde de oameni s-au uitat la ceremonia regală.

Cine au fost bărbații din viața ducesei de Cambridge

Totuși, înainte de a-l întâlni pe William la Universitatea St. Andrews, Kate Middleton a avut mai multe relații.

Pe vremea când locuia la internat, în Wiltshire, Kate a fost iubita lui Willem Marx. Cei doi au avut o mică aventură care n-a rezistat foarte mult timp. În prezent, fostul iubit al ducesei lucrează în presă. Willem e jurnalist pentru NBC News. Este căsătorit din 2014 cu Johanna Botta, cu care are un fiu.

Prima mare iubire a lui Kate Middleton a fost Harry Blakelock. Nu se știe exact cât timp au fost iubiți, dar tânăra a suferit foarte mult după el, care era, la acea vreme, căpitanul echipei de hockey. Între timp, Harry a devenit un om de afaceri de succes. Lucrează din 2014 pentru compania Lockton din Londra, devenind partener în firmă în mai 2020.

În 2007, William și Kate au luat o pauză de la relația lor. În timpul cât nu a avut nicio obligație, aceasta a ieșit de câteva ori cu Henry Ropner, fiul baronului Sir John Ropner. Familia acestuia este putredă de bogată, cu afaceri în transporturi. Nici această idilă nu a durat. Henry și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Natashei Sinclair, în 2011, cu care are patru copii. În martie 2021, omul de afaceri a devenit directorul companiei eviFile din Leeds.

Rupert Finch este un alt bărbat cu care Kate Middleton a avut o scurtă aventură. Cei doi s-au întâlnit la Universitatea St. Andrews. Rupert era un avocat în devenire la acea vreme. Iubirea lor a fost scurtă, dar, cu timpul, s-a transformat într-o prietenie frumoasă.

Kate și Rupert păstrează legătura și acum. De altfel, Rupert a participat la nunta acesteia cu Prințul William, iar cuplul regal a participat, de asemenea, la nunta acestuia din 2013, cu Lady Natasha Rufus Isaacs, fiica Marchizei de Reading. Natasha şi Rupert au trei copii împreună, pe Georgia, Cienna şi India, cea din urmă venind pe lume în iulie 2020.