Home » Când, unde, cum » Ce salariu are un angajat obișnuit la PC Garage

Ce salariu are un angajat obișnuit la PC Garage

Alexandru Cazacu / 08.11.2021, 11:28
Ce salariu are un angajat obișnuit la PC Garage

Dacă te pricepi la calculatoare și vrei să lucrezi într-un astfel de domeniu, pe lângă sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești și programul de lucru, trebuie să afli și ce salariu vei încasa, în funcție de experiența și performanțele pe care le deții. În acest context, noi îți vom spune astăzi ce salariu are un angajat la PC Garage.

Ce salariu are un angajat la PC Garage. Cât câștigă și ce beneficii mai are

Există mai multe posturi în cadrul acestei companii, iar toate sunt plătite pe măsură. Se pare că PC Garage este într-o continuă căutare de profesioniști, în special în perioada dinaintea sărbătorilor de iarnă, când vânzările în rândul gadgeturilor sunt mai ridicate, potrivit stiridirecte.ro. De asemenea, o perioadă favorabilă pentru angajări este și cea dinainte de Black Friday când, datorită reducerilor, toată lumea achiziționează fel și fel de produse, iar nivelul de lucru este foarte ridicat.

În ceea ce privește salariul unui angajat la PC Garage, acesta poate variază, după cum spuneam, în funcție de studii, experiență sau pregătirea profesională. Așadar, potrivit sursei citate, în 2020 un tehnician service încasa lunar un salariu de aproximativ 1.800 de lei. Pe lângă această sumă, mai primea și un bonus de 500 de lei și tichete de masă în valoare de 130 de lei. Pe de altă parte, un consultat de vânzări primea un salariu de 1.750 de lei, bonuri de masă în valoare de 300 de lei, dar și un comision care variază în funcție de vânzări, adică undeva pe la 500 de lei.

Ce salariu are un angajat la PC Garage
Ce salariu are un angajat la PC Garage. Cei interesați de un astfel de job trebuie să știe asta

Cel mai mare salariu îl au programatorii

După cum era și de așteptat, programatorii de la PC Garage încasează salariul cel mai mare. Se pare că în 2019, pentru acest post se oferea un salariu de 6.000 de lei, la care se adăugau și tichetele de masă.

Potrivit sursei citate, sumele pe care le-am menționat provin de pe site-ul undelucrăm.ro. Cu toate acestea, salariile diferă atât în funcție de factorii prezentați mai sus, cât și de negocierile la față în față de la interviu.

Despre PC Garage

Înființat în anul 2005, PC Garage este unul dintre cele mai populare magazine online de produse electronice din țara noastră. După cum se arată pe site-ul respectiv, în cadrul magazinului online există peste 30.000 de produse active, organizate în peste 300 de categorii, iar numărul acestor crește de la o zi la alta. Totodată, pe site-ul pcgarage.ro sunt înregistrate peste 250.000 de persoane și mai bine de 400.000 de clienți la nivelul întregului grup.

De asemenea, site-ul are un sistem de căutare și sortare a produselor avansat și un design care se ajustează singur în funcție de tipul de dispozitiv folosit.

În cei 16 ani de existență, PC Garage a adunat în jurul său o comunitate mare formată din pasionați de tehnologie, amatori de jocuri video și oameni pasionați de modding. Nu cu mult timp în urmă, pentru a sărbători, această firmă a oferit premii interesante și reduceri considerabile la produsele disponibile pe platformă.