Home » Când, unde, cum » Ce semnificație și rol au lumânările, în funcție de culoare. Efectele nebănuite

Ce semnificație și rol au lumânările, în funcție de culoare. Efectele nebănuite

Cojocaru Cristian / 08.01.2022, 15:18
Ce semnificație și rol au lumânările, în funcție de culoare. Efectele nebănuite

Noi toți apreciem lumânările, cu atât mai mult dacă acestea sunt și aromate. Probabil însă că nu știai ce semnificație au lumânările precum nici ce rol au acestea în viața noastră, în funcție de culoare. Mai jos ai mai multe detalii despre efectele nebănuite ale lumânărilor colorate și cum îți îmbunătățesc acestea viața fără să fi știut acest lucru până acum.

Ce rol au lumânările în viața ta

Aceste obiecte au fost utilizate încă din cele mai vechi timpuri în ritualurile mai multor religii. Ceea ce nu știai este faptul că cele colorate simbolizează combinarea energiei focului cu vibrația culorilor, dar și o putere a gândului pentru ca acesta să fie îndeplinit ulteiror. Atunci când aprinzi o lumânare, trebuie să îți pui și o dorință în timp ce meditezi sau poate te rogi.

Culorile lumânărilor au un rol destul de important pentru ca dorința pusă să fie îndeplinită. Te întrebi poate de ce, însă fiecare culoare semnifică ceva. Așadar, este esenția să cunoști semnificația fiecărei culori. Un alt lucru important pe care trebuie să îl știi despre lumânări este faptul că pentru a o stinge, nu trebuie să sufli în ea, ci cu ajutorul degelor umezite sau să fie lăsată să se stingă singură.

Semnificația culorilor

Fiecare culoare a lumânărilor au o anumită semnificație și un scop. Iată ce reprezintă fiecare culoare.

Lumânările albe

Acestea au un rol de protecție a familiei, de echilibru emoțional sau de vindecare. De asemenea, lumânările albe sunt perfecte pentru a-ți spori creativitatea, dar și pentru a te proteja atunci când te afli în călătorii. Totodată, trecutul dureros poate fi șters cu ajutorul lumânărilor albe. Adesea sunt folosite la botezuri sau nunți și au drept scop de a lumina calea.

Lumânările roșii

Cu toate că au rol de protecție, această culoare sporește pasiunea, dragostea, entuziasmul, voința sau ridicarea moralului. Aceste lumânări au o foarte mare legătură cu dragostea. Totodată, aprinderea unei lumânări roșii te poate ajuta să te afirmi și să îți atingi obiectivele propuse în cariera ta.

Lumânările verzi

Culoarea verde a lumânărilor îți pot aduce vindecare, armonie în casă, prosperitate, succes în afaceri și progres financiar. Totodată, dacă urmează să susții un examen, poți aprinde o lumânare verde, fiind benefică pentru învățare și cunoaștere, dar luptă și împotriva atacurilor energetice negative.

Lumânările galbene

Lumânările galbene sunt, de asemenea, benefice înainte de un examen și totodată atunci când vrei să ți se îndeplinească o dorință. Culoarea galbenă îți redă o claritate psihică, o concentrare la învățare, optimism și creativitate. Totodată, mai au un rol în a amplifica puterea de convingere și creșterea stimei de sine.

rol au lumânările
Lumanarile negre iti vor oferi protectie impotriva energiilor negative

Lumânările negre

Lumânările negre, odată aprinse îți vor oferi protecție împotriva energiilor negative, te vor feri de ghinion și eșec. De asemena, în timpul călătoriilor îți vor asigura o anumită siguranță și te vor ajuta pe plan personal dar și profesional.

Lumânările portocalii

Culoarea portocalie te ajută în ceea ce privește prosperitatea, norocul, echilibrul și succesul. Totodată, lumânările portocalii sunt benefice în a-ți atinge scopurile, redându-ți curajul de care ai nevoie. Optimismul și atracția celor din jur sunt tot efecte ale acestei culori. Sunt recomandate totodată pentru o revigorare a vieții  de cuplu.

Lumânările violet

Lumânările violet îți sporesc înțelepciunea, protecția divină, progresul în afaceri, puterea și independența. Ele sunt benefice și la alungarea ghinionului și atragerea norocului, dar și pentru vindecare.

Lumânările albastre

Albastrul este culoarea relaxării, odihnei, armoniei, sănătății, vindecării și fidelității. Lumânările de această culoare pot fi benefice pentru învățătură, reușite pe plan profesional și educație în general.

Lumânările aurii

Lumânările aurii sutnn recomandate pentru faimă, noroc, succes la bani, atracție și bogăție. Acestea te vor ajuta în ceea ce privește puterea de convingere, astfel că vei avea doar de câștigat.

Lumânările roz

Lumânările roz sunt destul de similare cu cele roșii, având efecte benefice asupra echilibrului emoțional, sentimentelor și dragostei. În cazul în care ești la început de relație, poți aprinde o lumânare de culoare roz pentru a menține dragostea și înțelegerea în cuplu.

Lumânările bleu

Această culoare este destinată situației în care ai nevoie de liniște, fericire, armonie, răbdare și reconciliere.

Lumânările bleumarin

Lumânările de culoare bleumarin sunt foarte bune dacă ești într-o perioadă depresivă sau într-una în care simți că gândurile nu îți dau pace.