Home » Când, unde, cum » Cel puțin 7 diferențe între femei și bărbați. Sigur nu te-ai fi gândit la multe dintre ele

Cel puțin 7 diferențe între femei și bărbați. Sigur nu te-ai fi gândit la multe dintre ele

Manolică Anca / 19.05.2022, 12:00
Cel puțin 7 diferențe între femei și bărbați. Sigur nu te-ai fi gândit la multe dintre ele

Bărbații nu sunt de pe Marte, iar femeile nu sunt de pe Venus. Sunt aceeași specie de pe aceeași planetă. Dar cu siguranță nu sunt exact la fel. De fapt, bărbații și femeile pot fi aproximativ 99,7% asemănători, rămânând acel 0,3% care este extrem de important. Descoperim diferențele în rândurile de mai jos.

Diferențe între femei și bărbați

Bărbații și femeile nu sunt la fel, iar acest lucru este evident din aspectul fizic. Și nu numai. Aceste diferențe conferă fiecărui sex puncte forte unice care ajută la cea mai importantă sarcină, supraviețuirea. Am alcătuit o listă cu câteva aspecte care fac diferența între femei și bărbați.

1. Femeile pot petrece mai mult timp la toaletă

Se spune că bărbații fac acest lucru pentru că ei caută consolare de la problemele vieții în baie. Citesc, navighează pe internet și se bucură, pur și simplu, de liniște într-un loc oarecum sigur. Femeile, însă, au o altă poveste de spus. Unele diferențe din corpul lor, precum și alegerile alimentare și mulți alți factori, se adaugă la problemele colonului care includ constipația cronică.

2. În cazul femeilor, degetul arătător are aproape aceeași lungime cu degetul inelar

Aruncă o privire la mâinile tale și există două variante:

  1. Degetul inelar este mai lung decât degetul arătător – bărbat
  2. Ele au aproape aceeași lungime – femeie

Știința spune că, înainte de naștere, estrogenul și testosteronul sunt lucrurile care controlează genele, care, la rândul lor, dictează lungimea degetelor.

3. Bărbaților le cresc genele mai lungi

Testosteronul este hormonul responsabil pentru creșterea tuturor tipurilor de păr corporal. Nu numai că face părul lung, dar îl ajută să pară mai gros și mai plin. De asemenea, bărbații au ochii mai mici. Ochii mai mici și părul mai gros alcătuiesc o formulă de aur care are ca rezultat gene atractive și mai frumoase.

4. Femeile se îndrăgostesc mai greu decât bărbații

Indiferent de ceea ce provoacă dragostea, fie că este vorba de creier, de inimă sau de hormoni, femeile se îndrăgostesc, de obicei, mult mai lent decât bărbații. Potrivit studiilor științifice, peste 25% dintre bărbați s-au îndrăgostit între prima și a patra întâlnire, în timp ce doar 15% dintre femei au ajuns la același rezultat.

5. Bărbații singuri pot mirosi diferit

Există mai multe modalități de a afla dacă bărbatul pe care ai pus ochii acum este într-o relație. Unele metode sunt cam banale și plictisitoare. De exemplu, îi poți verifica degetul inelar sau statusul de pe contul său de social media.

Dar există un studiu care confirmă că bărbații singuri au un miros mai puternic. Testosteronul este vinovatul și aici. Cu toate acestea, alți experți menționează că și sănătatea și igiena precară sunt cauze.

6. Femeile au mai multe coșmaruri decât bărbații

De fapt, visele femeilor pot fi împărțite în trei mai grupe: să fie urmărite sau să le fie amenințată viața, să piardă o persoană iubită sau vise confuze. Încearcă să creezi un final mai bun pentru visul tău odată ce te trezești.

7. Bărbații sunt mai puțin predispuși să meargă la medic

Potrivit Brightside, aproape 40% dintre bărbați li s-a spus de mici că bărbații nu se plâng de sănătatea lor. De asemenea, unii bărbați se simt stânjeniți și inconfortabil și nu vor să fie judecați de o altă persoană, chiar dacă este vorba de un profesionist. Și uneori pur și simplu nu sunt foarte dornici să știe că există o problemă sau că trebuie să schimbe ceva în viața lor.