Home » Când, unde, cum » Cine are noroc de averi mari, în funcție de data nașterii. Ei sunt cei care atrag banii ca un magnet

Cine are noroc de averi mari, în funcție de data nașterii. Ei sunt cei care atrag banii ca un magnet

Alexandru Cazacu / 21.03.2022, 12:03
Cine are noroc de averi mari, în funcție de data nașterii. Ei sunt cei care atrag banii ca un magnet

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre norocul la bani, în funcție de data nașterii. Află în continuarea acestui articol cine sunt oamenii care au noroc din punct de vedere financiar. Hai să vedem cine are noroc de averi mari și cum poți să calculezi cifra banilor în funcție de ziua în care te-ai născut.

Cine are noroc de averi mari, în funcție de data nașterii

După cum spune numerologul, este necesar să adunăm data zilei de naștere cu 1 pentru a putea determina cifra banilor. Mai exact, dacă ne-am născut într-0 zi de 17, adunăm 1 cu 7 si vom avea 8, iar rezultatul îl vom aduna din nou cu 1, deoarece acesta este numărul liderilor, numărul banilor. Așadar, 1+8 = 9, deci numărul banilor va fi 9.

Cifra banilor 1

Conform lui Mihai Voropchievici, acesta este numărul liderului absolut. El este cel care știe să muncească și să aducă valoare în tot ceea ce face. De asemenea, el are nevoie de bani pentru hrana spirituală, mai spune numerologul.

Cifra banilor 2

Această cifră este una „risipitoare”, potrivit specialistului. Persoanele care au această cifră a banilor știu cum sa facă banii, însă nu știu să-i folosească. Iau ușor bani cu împrumut, dar și dau. Pentru a nu fi datori, ei au nevoie de cineva pragmatic alături de ei.

Cifra banilor 3

Ei bine, din punct de vedere financiar, această cifră este fantastic de benefică. Ești chiar mai bun decât cei cu cifra 1, spune numerologul. Ai idei și te implici, iar astfel poți obține o avere mare. Cu toate acestea, trebuie să fii atent la cheltuieli.

Cifra banilor 4

În opinia lui Mihai Voropchievici, cifra banilor 4 este una modestă. Se pare că persoanele cu această cifră nu prea noroc din punct de vedere financiar. Ei trebuie să muncească mult pentru a avea parte de prosperitate. De fapt, vor munci toată viața pentru a avea ce le trebuie. Însă, chiar și așa vor întâmpina dificultăți cu privire la partea financiară.

Cine are noroc de bani, în funcție de data nașterii
Cine are noroc de bani, în funcție de data nașterii

Cifra banilor 5

O altă cifră benefică, spune expertul în numerologie. Acești oameni au șansa să se nască într-o familie bogată. Ei vor câștiga bani foarte ușor, datorită aptitudinilor lor ieșite din comun.

Cifra banilor 6

Cei cu cifra banilor 6 se mulțumesc cu puțin și sunt statornici în ceea ce privește locul de muncă. Ei își doresc respect, armonie, dragoste și stabilitate, conform numerologului. Vor ieși la pensie dintr-un singur loc de muncă, iar cifra banilor 6 le aduce o anumită stabilitate financiară.

Cifra banilor 7

Numerologul susține că cifra banilor 7 este o „cifră spectaculoasă. Sunt firi aventuriere. Cer bani în stânga și în dreapta, au idei, dar le amestecă tot timpul, sunt lipsiți de răbdare. Nu își calculează riscurile.”

Cifra banilor 8

Celor cu cifra infinitului le este greu să păstreze o linie de mijloc, fiind persoane ale extremelor. Ei nu fac compromisuri, nici măcar atunci când ar putea câștiga bani din asta. De cele mai multe ori sunt prinși între perspectiva unor câștiguri financiare fabuloase și faliment.

Cifra banilor 9 

O cifră norocoasă, spune Mihai Voropchievici. Aceste persoane nu știu să facă bani, însă au un mare noroc din acest punct de vedere. În schimb, dacă nu știu să își gestioneze câștigurile, pot ajunge într-o situație financiară neplăcută. Sunt altruiști, iar destinul lor este să aibă mereu bani, a precizat numerologul la Antena 3.