Home » Când, unde, cum » Cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. Au divorțat, după 20 de ani de mariaj

Cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. Au divorțat, după 20 de ani de mariaj

Alexandru Cazacu / 29.04.2022, 18:51
Cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. Au divorțat, după 20 de ani de mariaj

Încă de la primele apariții alături de Emmanuel Macron s-a discutat mult despre actuala Primă Doamnă a Franței. Cu toate acestea, nu mulți știu că înainte de a deveni soția președintelui francez, Brigitte a fost căsătorită cu un bancher. Ba chiar mai mult de atât, cei doi au avut și trei copii împreună. Hai să vedem, cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron.

Bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. Au divorțat, după 20 de ani de mariaj

Mai exact, bărbatul pe care Brigitte la părăsit pentru Emmanuel Macron este Andre-Louis Auziere. Brigitte și primul său soț s-au căsătorit în 1974, pe când ea avea doar 20 de ani. Cei doi s-au iubit cu pasiune și au avut trei copii – Tiphaine, Sebastien și Laurence.

La un moment dat, Brigitte și-a descris fostul soț drept „omul drăguț, cu o busolă morală puternică”, spunând că a încercat din greu să fie gospodina perfectă și mama bună pentru copii lor. Cu toate acestea, după aproape două decenii de mariaj, dragostea lui Brigitte pentru Andre-Louis a dispărut.

Ulterior, bancherul francez a descoperit realitatea crudă, după ce vecinii iau spus că un student o vizitează foarte des pe profesoară, aducând cu el flori și șampanie. Ei bine, Andre-Louis Auziere și-a părăsit soția și casa în care locuiau împreună, punând astfel capăt unui mariaj de aproape 20 de ani.

Cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron
Cine este și cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron

Brigitte a divorțat de fostul său soț în 2006

Cuplul a divorțat în 2006, însă relația lui Brigitte cu elevul său dura deja de mai mulți ani. Mai exact, Brigitte s-a îndrăgostit de unul dintre foștii săi elevi, adică nimeni altul decât Emmanuel Macron. Deși diferența de vârstă dintre ei era de 25 de ani, cei doi s-au apropiat la începutul anilor 1990, pe când actualul președinte al Franței frecventa clubul de teatru condus de Brigitte, scriu cei de la tatler.com. Ei bine, după doar un an de la divorț, Emmanuel și Brigitte și-au unit destinele.

Andre-Louis Auziere s-a născut în 1951, în Camerun. Copilăria și-a petrecut-o în fosta colonie franceză, unde tatăl său era detașat cu serviciul. Mulți ani mai târziu, el s-a întors în Franța și a cunoscut-o pe Brigitte Trogneaux, care era cu doi mai mică decât el.

Așadar, în vara anului 1974, Andre-Louis și Brigitte au decis să se căsătorească. După un an de zile, a venit pe lume și primul lor copil, Sebastien. Doi ani mai târziu s-a născut Laurence, în același an cu viitorul său coleg de clasă, Emmanuel Macron.

Fostul soț a lui Brigitte Macron a decedat în decembrie 2019

Din nefericire, Andre-Louis Auziere s-a stins din viață la finele lui 2019, pe când avea vârsta de 69 de ani. El a lucrat ca bancher la banca „Credit du Nord” până a ieșit la pensie.

Fiica acestuia, Tiphaine Auziere, spunea la acea vreme pentru Paris Match următoarele: „Tatăl meu a murit, l-am îngropat pe 24 decembrie în cea mai strictă intimitate. L-am adorat, era o ființă aparte, un nonconformist care își prețuia anonimatul mai mult decât orice. Trebuie să respectăm acest lucru”.