Home » Când, unde, cum » Cine prezintă România are Roast, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, și ce concurenți se vor confrunta într-o luptă epică de râs

Cine prezintă România are Roast, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, și ce concurenți se vor confrunta într-o luptă epică de râs

Alexandru Cazacu / 14.04.2022, 16:14
Cine prezintă România are Roast, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, și ce concurenți se vor confrunta într-o luptă epică de râs

În curând, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări cea mai nouă emisiune de comedie, „România are Roast”. Cele mai cunoscute nume ale stand-up-ului autohton își unesc forțele în cel mai nou show de comedie. Află în continuare, cine prezintă „România are Roast” și cine sunt concurenții care se vor confrunta într-o luptă epică de râs.

Cine este prezentatorul celei mai noi emisiuni de la Antena 1, România are Roast

Cosmin Nedelcu (Micutzu), Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco, Dan Frânculescu, Cătălin Bordea, Teodora Nedelcu, Radu Bucălae, Nelu Cortea și Teo Ioniță își unesc forțele în cel mai nou și captivant show de la Antena 1.

Prezentatorul celei mai noi emisiuni marca Antena 1 va fi nimeni altul decât Micutzu. Pe parcursul show-ului, două echipe moderate de Micutzu vor lupta pentru cucerirea regiunilor României și pentru cei 10.000 de lei, acordați câștigătorilor în fiecare ediție.

„Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu.

De asemenea, concurenții vor lupta într-o bătălie fantastică de râs, roast și stand-up, iar pe lângă premiul în bani menționat, ei vor obține și titlul de cei mai buni stand-upperi din România. Loredana și invitații săi vor asigura muzica bună ce va uni toate regiunile.

Cine sunt concurenții care se vor confrunta într-o luptă epică de râs

În fruntea celor două echipe se află Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea. Mai exact, echipele de care vorbim sunt „Pârșii Circumspecți” și „Marmotele vesele”, care vor străbate România în lung și în lat, întrecându-se în glume despre regiunile vizitate.

În frunte cu Natanticu, echipa „Pârșii circumspecți” îi are ca membri și pe Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu. „Marmotele vesele”, pe de altă parte, sunt conduse de Cătălin Bordea, iar membrii echipei sunt: Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

Cine prezintă România are Roast
Micutzu prezintă România are Roast, cea mai nouă emisiune de la Antena 1

În cadrul emisiunii „România are Roast”, echipele vor vizita toate regiunile țării

Membrii celor două echipe vor vizita toate regiunile României, vor urma tradițiile fiecărei zone, vor trece prin mai multe provocări și vor face roast pe baza întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin țară. Iată ce spun căpitanii echipelor de stand-upperi:

„Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a spus Natanticu.

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa, am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a declarat Bordea.

În fiecare episod al emisiunii „România are Roast”, concurenții vor face roast-ul a două regiuni. După cum ne putem aștepta, experiențele specifice regiunilor vizate de cele două echipe vor genera hohote de râs și amuzament de calitate.

După cum spuneam și în primele rânduri, Loredana și invitații săi vor face show live în fiecare ediție a noii emisiuni de comedie, în funcție de zona geografică abordată. „România are Roast” va fi difuzată în curând pe postul de televiziune Antena 1.