Home » Life & Style » Știri mondene » De ce a apărut de fapt Loredana Groza într-un videoclip cu 9 maneliști. Adevăratul motiv

De ce a apărut de fapt Loredana Groza într-un videoclip cu 9 maneliști. Adevăratul motiv

Violeta Badea / 27.04.2021, 17:44
De ce a apărut de fapt Loredana Groza într-un videoclip cu 9 maneliști. Adevăratul motiv

De ce a apărut de fapt Loredana Groza într-un videoclip cu 9 maneliști. Loredana Groza a scos o melodie alături de nouă maneliști de top. Piesa „Fericire” a avut parte de un succes răsunător, dar nu au lipsit nici criticile. În acest material veți afla de ce a acceptat artista să apară în acest videoclip.

De ce a apărut de fapt Loredana Groza într-un videoclip cu 9 maneliști

De ce a aparut de fapt Loredana Groza intr-un videoclip cu noua manelisti
De ce a aparut de fapt Loredana Groza intr-un videoclip cu noua manelisti

Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De-a lungul carierei de peste 35 de ani, artista s-a menținut în primele topuri și a demonstrat că este capabilă să se reinventeze. Lucru pe care l-a făcut și acum, după ce s-a aliat cu nouă dintre cei mai în vogă maneliști și a scos o piesă care a ajuns pe locul opt în trendingul global. Acest lucru este o adevărată premieră pentru România.

Cum a acceptat să participe la acest proiect? Ei bine, Costi Ioniță este cel care a convins-o pe Loredana să cânte manele. Alături de ea s-au alăturat: Florin Salam, Vali Vijelie, Culiță Sterp, Jean de la Craiova sau Jador. Melodia a avut parte de un succes incredibil și a reușit să strângă nu mai puțin de 4 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar cinci zile de la lansare.

Piesa a ocupat locul opt in trendingul global
Piesa a ocupat locul opt in trendingul global

„M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi. Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus”, a precizat Costi Ioniță.

Adevăratul motiv

Cu toate că piesa a rupt toate topurile, mulți oameni nu au privit cu ochi buni această colaborare inedită. Loredana Groza a primit sute de critici, iar melodia a fost aspru contestată. După câteva zile de tăcere, artista a ținut să le răspundă tuturor și a transmis un mesaj pe o rețea de socializare.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutarească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești.”, a scris Loredana Groza pe pagina sa personală de Facebook.