Home » Life & Style » Știri mondene » Vedete fără machiaj. 9 celebrități din România și din afară, surprinse total nepregătite. Cum arată ele când nu apar la TV

Vedete fără machiaj. 9 celebrități din România și din afară, surprinse total nepregătite. Cum arată ele când nu apar la TV

Violeta Badea / 24.03.2021, 16:01

Vedete fără machiaj. 9 celebrități din România și din afară, surprinse total nepregătite. Cum arată ele când nu apar la TV. Vedetele sunt invidiate de multe femei pentru frumusețea lor. Acestea arată impecabil în poze sau pe micile ecrane, dar cum arată divele fără machiaj? Ei bine, produsele cosmetice chiar fac minuni! Vă vom arăta câteva imagini șocante!

Vedete fără machiaj

Vedetele arată întotdeauna perfect, indiferent de vârstă. Fără riduri, cu o dantură perfectă și cu un păr strălucitor. Te-ai întrebat și tu măcar o dată în viață cum reușesc, nu-i așa? Răspunsul e simplu: operații estetice sau machiaj. În unele cazuri produsele cosmetice fac adevărate minuni și schimbă total imaginea unei persoane. Însă, fără farduri, unele dive sunt greu de recunoscut. În continuare veți vedea 9 celebrități de la noi din țară și din afară, surprinse total nepregătite.

1. Sharon Stone

Sharon Stone
Sharon Stone

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, pare că a descoperit elixirul tinereții, dar atunci când este machiată. Fără farduri, lucrurile stau puțin diferit și se pot observa efectele îmbătrânirii. Vedeta de la Hollywood arată total diferit și nu ai crede sub nicio formă că a fost una dintre cele mai curtate femei de pe mapamond.

2. Sofia Vergara

Sofia Vergara este una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood și arată impecabil, atât pe micile ecrane, cât și la evenimente. Dar lucrurile stau diferit în viața de zi cu zi. Paparazii au surprins-o într-o zi obișnuită și ai putea să juri că nu este vorba despre același personaj.

3. Madonna

Madonna
Madonna

Madonna impresionează de fiecare dată când își face apariția pe scenă, dar în afara ei arată cu totul diferit. Cearcănele și ridurile sunt pe toată fața și pare că a pierdut lupta cu timpul. Vedeta a apărut în câteva fotografii nemachiată, iar diferența este uimitoare.

4. Beyonce

Beyonce este femeia fatală în fotografii, face show pe scenă, are o voce superbă și niște ținute extrem de sexy, dar puțin sunt cei care au văzut-o nemachiată. Vedeta este aproape de nerecunoscut și pe măsură ce trece timpul începe să-și arate vârsta.

5. Katy Perry

Katy Perry
Katy Perry

Katy Perry este de-a dreptul o apariție șocantă, atunci când nu are niciun strop de machiaj. Soțul cântăreței a fotografiat-o la câteva minute după ce vedeta s-a trezit și a postat imaginea pe o rețea de socializare. Poza a devenit virală, iar fanii au rămas uimiți. Diferența este colosală!

6. Anda Adam

Machiajul schimbă orice femeie, iar acest lucru se poate observa și la Anda Adam. Cântăreața a fost surprinsă fără machiaj de mai multe ori, iar diferența este destul de mare. Vedeta are o viață destul de activă, fiind nevoită să se împartă între familie și carieră, iar oboseala și vârsta pare să-și fi spus cuvântul.

7. Andreea Bănică

Andreea Banica nemachiata
Andreea Banica nemachiata

Andreea Bănică nu a ezistat să se fotografieze nemachiată. Artista a făcut chiar și un tutorial în care le-a dezvăluit fanelor sale, pas cu pas, toate secretele machiajului său. Aceștia i-au apreciat naturalețea și curajul de care a dat dovadă.

8. Andreea Marin

Andreea Marin este o altă prezență din țara noastră care nu s-a sfiit să-și arate adevărata față. Cu machiaj sau fără, vedeta este întotdeauna apreciată de fanele sale și pare că a devenit un adevărat exemplu pentru femeile din România.

9. Loredana Groza

Loredana Groza
Loredana Groza

Loredana Groza îți dorește să rămână cât mai mult timp tânără, dar acest lucru este imposibil. O știm cu toții! Pozele în care arată nemachiată arată că oricât de mult s-ar strădui vedeta, vârsta și-a pus amprenta asupra aspectului său fizic.