Home » Știri » Cine e fiica Loredanei Groza. Totul despre Elena Boncea, fata nășită chiar de Florin Călinescu

Cine e fiica Loredanei Groza. Totul despre Elena Boncea, fata nășită chiar de Florin Călinescu

Violeta Badea / 01.04.2021, 16:07

Cine e fiica Loredanei Groza. Totul despre Elena Boncea, fata nășită chiar de Florin Călinescu. Toată lumea o cunoaște pe Loredana Groza, dar puțini sunt cei care o știu pe fiica artistei. În acest material veți afla cine e Elena Boncea, fata nășită chiar de Florin Călinescu. Imagini nemaivăzute cu fata celebrei artiste!

Cine e fiica Loredanei Groza

Loredana Groza si fiica sa
Loredana Groza si fiica sa

Loredana Groza este născută pentru scenă, iubește televiziunea și nu ratează nicio apariție publică, dar nu același lucru se poate spune și despre fiica sa. Elena Boncea, în vârstă de 22 de ani, s-a transformat într-o adevărată domnișoară, este o fire discretă și nu-i place deloc să se afișeze în public. Deși a moștenit vocea mamei sale, tânăra preferă să nu iasă în față, ci să fie „omul” din spatele artiștilor.

Elena Boncea compune melodii încă din copilărie, iar acum a devenit producător muzical la un cunoscut post de radio. Fiica pe care Loredana Groza o are cu Andrei Boncea a studiat la un liceu privat din Capitală, cu predare în limba engleză. Ulterior, tânăra a studiat la Universitatea Oxford din Marea Britanie, însă a revenit în țară și s-a apucat de compus melodii.

„Este greu să ai o mamă celebră, câteodată poate fi şi enervantă şi nu mă ascultă. Mami mai e şi dramatică. Cânt şi eu puţin, dar în general sunt o pacoste”, spunea Elena în urmă cu câțiva ani, la Antena Stars.

Totul despre Elena Boncea, fata nășită chiar de Florin Călinescu

Loredana Groza si Florin Calinescu
Loredana Groza si Florin Calinescu

Loredana Groza are o relație extrem de apropiată cu fiica ei, iar această idee este întărită de mesajul emoționant pe care i l-a transmis artista, atunci când fiica sa a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani. Evenimentul a avut loc în vara anului trecut și a fost printre puținele dăți în care Loredana Groza a postat imagini cu Elena.

„Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele!”, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea încă din anul 1998, dar puțină lume știe că nașul de cununie al celor doi este chiar celebrul Florin Călinescu. De asemenea, micuța Elena Boncea a fost botezată de cunoscutul om de televiziune.

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie până la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, spunea juratul de la „Românii au talent”, într-un interviu pentru jurnalul.ro.

Mai multe imagini cu Loredana Groza și fiica sa în galeria foto alăturată!