Home » Când, unde, cum » Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Lista completă cu cele 12 celebrități

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022. Lista completă cu cele 12 celebrități

Alexandru Cazacu / 08.08.2022, 13:27

Nu mai este mult până când va începe show-ul TV care pune celebritățile la provocări extreme. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va pune vedetele față în față cu cele mai mari temeri ale lor. Care sunt cei 12 concurenți ce au acceptat provocarea vieții lor și vor lupta pentru titlul de „Regele” sau „Regina Junglei”, puteți afla în rândurile de mai jos.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

După cum spuneam, 12 oameni celebri din România își vor împinge la maximum limitele fizice și psihice în cel mai așteptat show din această toamnă. Vedetele vor simți pe propria piele frica de înălțime, claustrofobia, teama de spații întunecate. De asemenea, concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se vor întâlni cu șobolani, șerpi, tarantule, viermi și gândaci. Totodată, preparatele culinare din care vor fi nevoiți să guste celebritățile nu sunt tocmai apetisante.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral, prezentatorul show-ului de la Pro TV.

Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022
Cine sunt concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” 2022

În ceea ce privește concurenții, aceștia sunt din toate domeniile, de la cântăreți și actori, până la luptători de MMA și fotbaliști. Mai exact, cele 12 celebrități sunt:

  • Lidia Buble (cântăreață)
  • Anisia Gafton (comediant)
  • Tania Popa (actriță)
  • RUXI (creator de conținut)
  • Mara Bănică (jurnalist)
  • Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator)
  • Giani Kiriță (fotbalist)
  • Paul Diaconescu (actor)
  • Cristi Mitrea (luptător MMA)
  • Alex Bogdan (actor)
  • Răzvan Botezatu (influencer)
  • Cornel Palade (actor comediant).

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” începe în curând la Pro TV

Aceștia sunt cei care vor trăi aventura vieții lor la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul este prezentat de Cabral și Adela Popescu.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi- am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le “povestesc”. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei”, a spus Adela Popescu.

Telespectatorii pot viziona mult așteptatul show de televiziune în curând pe Pro TV. De asemenea, emisiunea va fi disponibilă și pe VOYO. Așadar, în această toamnă, celebritățile menționate vor fi nevoite să treacă prin provocări extreme, departe de casă, izolate și fără acces la telefon sau internet.