Home » Life & Style » Timp liber » Cu cine va prezenta Cabral „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul revine după o pauză de 7 ani

Cu cine va prezenta Cabral „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul revine după o pauză de 7 ani

Alexandru Cazacu / 15.07.2022, 15:10
Cu cine va prezenta Cabral „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Show-ul  revine după o pauză de 7 ani

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV. Cabral rămâne prezentatorul celebrului reality-show cu vedete în junglă. Dar cu cine va prezenta Cabral emisiunea? Ei bine, puteți afla acest lucru în rândurile următoare. Vineri dimineață, chiar prezentatorul a dezvăluit cine în va fi coleg.

Cu cine va prezenta Cabral „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După o pauză de 7 ani, un nou sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” revine la Pro TV. În urmă cu câteva zile, postul de televiziune a anunțat că filmările deja au început. Așadar, în această toamnă, telespectatorii vor putea viziona noul sezon al celebrului reality-show atât pe Pro TV, cât și pe Voyo.

După cum am menționat și în rândurile de mai sus, Cabral rămâne prezentator la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Vineri dimineață, la „Vorbește Lumea”, Cabral a dezvăluit ce vedetă va fi co-prezentator al show-ului. El a numit-o pe Adela Popescu.

„Am toată încrederea că Adela va repara ce voi strica eu. Avem amândoi niște ani în televiziune și dacă a făcut față cu voi, atunci va fi bine”, a spus Cabral.

Primul sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost filmat în Africa de Sud și difuzat în urmă cu 7 ani, în perioada februarie-martie 2015. La vremea respectivă, prezentatori erau Cabral și Mihai Bobonete. Acum, noul sezon este filmat în Republica Dominicană, iar alături de Cabral va prezenta Adela Popescu.

Cabral și Adela Popescu vor prezenta noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Cabral și Adela Popescu vor prezenta noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cabral și Adela Popescu vor prezenta „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

La mii de kilometri distanță de casă, fără nici un contact cu familia și prietenii, vedetele care vor lua parte la această experiență unică vor fi nevoite să treacă prin cele mai dificile probe pentru a dobândi titlul de Regele sau Regina Junglei.

Ei bine, dacă Cabral este familiarizat cu formatul show-ului, fiind, după cum spuneam, unul dintre prezentatorii primei ediții, pentru Adela Popescu lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Deși este conștientă că nu îi va fi ușor, Adela are toată încrederea în colegul său de platou.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție.

Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu, potrivit protv.ro.

Show-ul revine cu cel de-al doilea sezon, însă cu probe și elemente noi. Ce vedete autohtone vor accepta provocarea de a trăit în zone complet izolate, puteți afla în curând, la postul de televiziune Pro TV, dar și pe Voyo.