Home » Life & Style » Timp liber » Românii Au Talent 2022. 6 lucruri mai puțin știute despre jurații și prezentatorii emisiunii de la Pro TV

Românii Au Talent 2022. 6 lucruri mai puțin știute despre jurații și prezentatorii emisiunii de la Pro TV

Manolică Anca / 04.02.2022, 12:36
Românii Au Talent 2022. 6 lucruri mai puțin știute despre jurații și prezentatorii emisiunii de la Pro TV

Românii Au Talent, unul dintre cele mai longevive emisiuni de tip talent-show, ajunge la sezonul 12, având premiera vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV. Show-ul de talente vine cu schimbări importante, în componența juriului apărând două nume noi. Descoperă cine sunt noii jurați care vor decide soarta concurenților în emisiune și ce pasiuni mai puțin știute au.

Noi schimbări în juriul show-ului Românii Au Talent 2022

Vești bune pentru fanii emisiunii Românii Au Talent. Cel mai iubit show de divertisment a revenit pe micile ecrane, jurații fiind gata să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că merită un loc în următoarea etapă. Premiera show-ului de talente va fi vineri seară, de la 20:30, la Pro TV!

Unul dintre cele mai longevive show-uri de talente, difuzat din anul 2011, Românii Au Talent a ajuns deja la sezonul al 12-lea. Formatul vine cu noi schimbă în componența juriului. Alături de Andra și Andi Moisescu, care se află la masa juriului încă de la prima ediție, se vor alătura în noul sezon doi actori pe care publicul îi cunoaște deja din alte formate ale postului de televiziune. Vorbim despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

„Pe lângă concurenți, sezonul nou aduce o atmosferă extraordinară la masa juraților. Am descoperit niște oameni extraordinari, niște prieteni… pentru că îi știam, am colaborat cu ei la diferite proiecte, dar acum e altceva. O să vedeți ce discuții și cât am râs și cât de bine ne-am simțit.

„Au venit foarte bine pregătiți. Era clar că au văzut atât de multe emisiuni și atât de mulți concurenți încât de multe ori comparau momentele… Nu le-am dat sfaturi”, a spus Andra.

Două nume noi în juriul Românii Au Talent 2022
Două nume noi în juriul Românii Au Talent 2022

Lucruri mai puțin știute despre jurații și prezentatorii emisiunii Românii Au Talent 2022

Sezonul cu numărul 12 al emisiunii Românii Au Talent 2022, începe la Pro TV, vineri, pe data de 4 februarie. De această dată, alături de Andi Moisescu și Andra, la masa juraților se vor alătura Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Prezentatorii show-ului rămân, desigur, carismaticii Smiley și Pavel Bartoș. Hai să aflăm câteva lucruri mai puțin cunoscute despre fiecare dintre ei.

1. Andra este expertă în sarmale

Participantă la „Dansez pentru tine”, câștigătoare și apoi prezentatoare a emisiunii Karaoke „O-La-La” de la Pro TV, jurată de 11 sezone la Românii Au Talent, cântăreață de succes, Andra se laudă cu o carieră de invidiat. Dar nu lasă deoparte nici treburile gospodărești. Atunci când nu se află la filmări sau concerte, artista își răsfață membrii familiei cu preparate delicioase.

„Găteşte şi întotdeauna de sărbători este cea mai încăpăţânată pentru că vrea să facă ea sarmalele şi salata de bouef. Niciodată nu vrea ajutor. Îi ies foarte bune. Înainte de Crăciun, când avea mai puţin timp liber, îşi lua o zi liberă şi gătea”, a povestit Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii Vorbeşte lumea.

2. Andi Moisescu a absolvit Facultatea de Matematică

Andi Moisescu (49 de ani) a urmat cursurile facultății de Matematică, dar altul se pare că i-a fost drumul în viață. A ales să intre în televiziune, debutând în matinal la Pro TV şi Pro FM. Nu mulți știu că este un bun DJ, a realizat mai multe emisiuni printre care „Pro TV News” în 1995 sau „Teo şi Andi Show” în 2005.

Pe lângă televiziune, Andi Moisescu este pasionat de sport și mișcare în aer liber. Alături de fiii lui, Luca şi David, merge adesea pe munte, se plimbe cu bicicleta şi nu se dă în lături de la sporturi extreme sau alte nebunii.

3. Mihai Bobonete este un pescar răbdător

Noul membru de la masa juriului, Mihai Bobonete, în vârstă de 41 de ani, adoră să cânte la chitară şi îi place să stea ore în șir la pescuit, spunând despre el că este un om foarte răbdător. A jucat în „Vine poliţia” şi a fost colegul lui Cabral în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Mihai Bobonete are o mare pasiune pentru pescuit
Mihai Bobonete are o mare pasiune pentru pescuit

4. Dragoș Bucur, un actor de succes

Pe Dragoş Bucur (44 de ani) îl știm cu toții din serialul „Băieţi buni”, dar debutul lui a fost în 1998 în pelicula „Next Stop Paradis”. Este prezentator TV, scrie scenarii şi se laudă că a cunoscut succesul peste hotare, având roluri în câteva pelicule cu buget mare.

5. Pavel Bartoș este pasionat de grădinărit

Pe Pavel Bartoş l-am văzut în multe seriale şi filme de la Acasă, acolo unde, la un moment, dat a și prezentat o emisiune cu Carmen Tănase, „Poveşti cool”. Pe lângă pasiunea pentru actorie și televiziune, lui Pavel Bartoș îi place foarte mult să grădinărească și să petreacă mult timp alături de fiicele sale. Potrivit Click, Iubește, de asemenea, dansul, canto, pictura, desenul, patinajul şi cunoaște la perfecţie limbile engleză, franceză și maghiară.

6. Smiley a fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu

Despre Smiley (38 de ani), mulți știu că a făcut parte din trupa Simplu, dar puţini ştiu însă cine l-a descoperit. Este vorba despre regretatul actor și muzician Ioan Gyuri Pascu. Pentru că una dintre pasiunile lui Smiley este dansul, el a participat la show-ul „Dansez pentru tine”. De asemenea, se pricepe de minune să imite actori celebri, fiind distribuit în mai multe filme şi seriale, în pelicula „Cu un pas înainte”, având rolul unui dansator.